Fahriye Evcen ile Burak Özçivit önce ciple, sonra spor arabayla tur attı

Nişantaşı’nda kameralara takılan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, mutluluklarıyla nasıl düşman çatlattı?

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Nişantaşı’nda kameralara takıldı. Kol kola yürüyen çift, yılbaşını oğulları Karan’la evde geçirdiklerini anlattı. Burak Özçivit reyting rekortmeni “Kuruluş Osman” dizisinin tam gaz devam ettiğini belirtirken, Fahriye Evcen ise doğru işi beklediğini söyledi. Ünlü çift, korona virüs riski devam ettiği için oğulları Karan’ı dışarı pek çıkarmadıklarını ifade etti.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, Karan’a daha doğmadan bir instragram hesabı açmıştı. 181 bin takipçisi olan hesapta sadece 27 Eylül 2020’de paylaşılan bir gönderi bulunuyor.
1,5 yaşındaki Karan’ın geçen aylarda üzerindeki 4 bin 800 TL’lik mont sosyal medyayı sallamıştı. Fahriye Evcen oğluna kıyafet alırken markaya önem vermediğini ifade etti.

Ünlü çift korona virüs aşısıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, daha sonra liseli aşıklar gibi el ele Nişantaşı sokaklarını turladı. Ünlü çift geçen perşembe ise Arnavutköy’de kahve molasında görüntülendi. Özçivit’in bu kez spor aracıyla trafiğe çıktığı görüldü.

Arabadan elinde maskesiyle inen Fahriye Evcen, eşiyle el ele yolun karşısına geçti. Özçivit ile Evcen kahve dükkanına girmeden önce maskelerini taktı. Burak Özçivit hayranlarını kırmadı ve hatıra fotoğrafı da çektirdi. Aracının plakasına oğlu Karan’ın adını yazdıran yakışıklı oyuncu, başrolünü oynadığı “Kuruluş Osman” dizi ekibinin yılbaşı tatilinde olduğunu sözlerine ekledi.