Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan seri aşk itirafı: İlişkimiz 2 aylık

Oğuzhan Koç, gece yarısı yaptığı canlı yayına katılan sevgilisi Demet Özdemir’le ilgili “Magazin Hattı”na hangi özel açıklamayı yaptı? Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’la beraberliği hakkında hangi çarpıcı açıklamalara imza attı?

Yeni şarkısı “Hepsi Geçiyor”u piyasaya çıkaran Oğuzhan Koç, Levent’te görüntülendi. Koç, yeni klibinin 4 günde 4 milyon izlenmeyi geçtiğini söyledi. Ünlü reklamcı Fırat Doğu Parlak’ın Levent’teki ofisinden çıkan Oğuzhan Koç, “Bir dijital proje üzerine konuştuk” dedi.

Ünlü popçunun geçen hafta “Hepsi Geçiyor” şarkısı piyasaya çıktıktan sonra gece yarısı yaptığı canlı yayına sevgilisi Demet Özdemir de katılmış ve kendisine kalp emojisi göndermişti. Yayın sırasında çok utanan Koç, duygularını paylaştı.

Demet Özdemir ise ertesi gün başrolünü İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’le paylaştığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizi setinde kameralara takıldı. Özdemir, Oğuzhan Koç’la ilişkisinde her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Ünlü oyuncu, 2019’un kasım ayında ilk kez Magazin Hattı kamerasına takıldığı Oğuzhan Koç’la ilişkisinin 2 ay önce başladığını açıkladı. Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç’un yeni şarkısını çok beğendiğini de sözlerine ekledi.