Demet Şener birinci evlilik yıldönümünde eşine aşkını haykırdı

Demet Şener, eşi Cenk Küpeli ile bir kebapçıda baş başa yemek yedi. Eşini dikkatle dinleyen ünlü manken oldukça neşeliydi. Şener ve Küpeli dışarı çıkarken kurallara uydu ve maskelerini taktı.

Ünlü manken Demet Şener, korona virüs salgını öncesi kendi giyim markasını satışa sunmuştu. Şener’in kıyafetlerinin özellikle online satış anlamında büyük ilgi gördüğü ortaya çıktı.

Bu yaz daha çok işlerine ağırlık vereceğini açıklayan Şener’e, Bodrum’daki işletmelerde uygulanan astronomik tatil fiyatları hatırlatıldı. Demet Şener, şarkıcı Hadise’nin kıyafetini giymesine çok sevindiğini söyledi.

25 yıldır moda dünyasında olduğunun altını çizen ünlü manken, yakında yurt dışına yönelik çalışmalar yapacağını vurguladı.

Demet Şener ikinci kez anne olacağı iddiasına bir kez daha yanıt verdi. Şener’in İbrahim Kutluay’la evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem, geçen günlerde 15 yaşına girmişti.

Öte yandan Demet Şener eşi Cenk Küpeli ile 1. evlilik yıldönümünü kutladı ve paylaştığı fotoğrafın altına şu notu yazdı:

“21.06.2020 tam 1 sene önce ömür boyu beraber olmak üzere birbirimize söz verdik. Çok güzel bir sene yaşattın bana... İyi ki eşin oldum. Seni çok ama çok seviyorum Cenk Küpeli... Nice sağlıklı, güzel, mutlu, huzurlu yıllarımız olsun inşallah. Sevgilim, eşim, hayat arkadaşım benim.”