Deniz Seki yeni pozuyla yine sosyal medyanın gündemine oturdu

Son dönemde verdiği kilolarla büyük değişim geçiren şarkıcı Deniz Seki, yeni pozuyla yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Seki'yi gören takipçileri, ünlü şarkıcıyı tanımakta zorlandı.

Deniz Seki yeni pozuyla yine sosyal medyanın gündemine oturdu

Yaşadığı zor günler gibi kilolarını da geride bırakan, adeta küllerinden doğan Deniz Seki değişimiyle büyük beğeni topluyor.

Fazla kilolarından kurtulan ve 36 bedene kadar düşen şarkıcı Deniz Seki, yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor ve takipçilerinin yakaladığı photoshop hatalarıyla gündeme geliyor.

Deniz Seki yeni pozuyla yine sosyal medyanın gündemine oturdu - Resim : 1

Yeni fotoğrafını paylaştı

871 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni bir karesini paylaşan Seki, photoshop'u abartarak yine sosyal medyanın diline düştü.

Deniz Seki yeni pozuyla yine sosyal medyanın gündemine oturdu - Resim : 2

"Mis gibi deniz havası" mesajıyla çektiği bir selfie'sini paylaşan 50 yaşındaki Seki'ye, takipçilerinden adeta yorum yağdı.

 "Bu deniz seki olamaz"

9 bine yakın beğeni alan şarkıcının fotoğrafına, "Eğer photoshop yoksa çok üzücü, benim çok beğendiğim, sevdiğim Deniz Seki gitmiş yerine estetik faciası gelmiş, çok üzücü çok", "Vallahi pes Deniz Seki, bu kadar oynamayın fotoğraflarla", "Deniz seki ile ne alaka, bu o olamaz" gibi 200'den fazla yorum yapıldı.

Deniz Seki yeni pozuyla yine sosyal medyanın gündemine oturdu - Resim : 4