10 ilde okullar ne zaman açılacak? Hangi illerde okullar açılıyor? İşte MEB 10 il eğitim öğretim takvimi!

Deprem bölgesindeki okullar için takvim belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer depremden etkilenen illerde okulların açılacağı tarihi açıkladı. 3 ilde okullar 1 Mart’ta açılacak, diğer illerde ise eğitime ara verilecek. Peki, 10 ilde okullar ne zaman açılacak? Hangi illerde okullar açılıyor? Hangi illerde tatil devam edecek? İşte MEB 10 il eğitim öğretim takvimi!

10 ilde okullar ne zaman açılacak? Hangi illerde okullar açılıyor? İşte MEB 10 il eğitim öğretim takvimi!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 10 ilde eğitimin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Belli oldu. Açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den geldi. Özer, okulların 1 Mart itibariyle 3 ilde başlayacağını, diğer illerde ise eğitime verilen aranın devam edeceğini duyurdu. Peki, 10 ilde okullar ne zaman açılacak? Hangi illerde okullar açılıyor? Hangi illerde tatil devam edecek? İşte MEB 10 il eğitim öğretim takvimi!

10 İLDE OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer; Adana, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 1 Mart itibarıyla eğitim ve öğretime başlanacağını açıkladı. Gaziantep ve Osmaniye'de eğitim öğretime verilen ara 13 Mart'a; Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da ise 27 Mart'a kadar uzatıldı.

İŞTE DERPEM BÖLGESİNDEKİ OKULLARIN EĞİTİM ÖĞRETİM TAKVİMİ!

10 ilde okullar ne zaman açılacak? Hangi illerde okullar açılıyor? İşte MEB 10 il eğitim öğretim takvimi! - Resim : 1