Depremin simge isimlerindendi… Volkan Demirel’in sözleri yüreklere oturdu: “Tanıdığım 100 insan varsa 50'sini kaybettim”

Beşiktaş ile Atletico Madrid arasındaki yardım maçını izleyenlerden biri olan Volkan Demirel, “Çok zor zaman geçirdik, hala geçirmeye devam ediyoruz. Yaşadıklarımı dün gibi hatırlıyorum. Hatay'a gittiğimde tanıdığım 100 insan varsa 50'sini kaybettim" dedi.

Depremin simge isimlerindendi… Volkan Demirel’in sözleri yüreklere oturdu: “Tanıdığım 100 insan varsa 50'sini kaybettim”

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ilde 13.5 milyon vatandaşı etkiledi.

Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için “Bırakmam Seni Türkiyem” adıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında İspanyol ekibi Atlético Madrid ile Beşiktaş dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Siyah beyazlılar Gedson Fernandes ve Kevin N'Koudou’nun attığı gollerle maçı 2-0 kazandı.

Depremin simge isimlerindendi… Volkan Demirel’in sözleri yüreklere oturdu: “Tanıdığım 100 insan varsa 50'sini kaybettim” - Resim : 1

"ORADAKİ İNSANLARIN YANINDA OLMAYA ÇALIŞACAĞIM"

Depreme Hatay’da yakalanan ve vatandaşların sesi olan Volkan Demirel mücadeleyi takip edenler arasındaydı. Volkan maç sonrası şu ifadeleri kullandı:

"Çok zor zaman geçirdik, hala geçirmeye devam ediyoruz. Yaşadıklarımı dün gibi hatırlıyorum. Tekrarlanmamasını diliyorum. Deprem bölgesi için yapılması gereken o kadar çok şey var ki... Televizyondan bakınca olay daha farklı boyutta. İnsanların neye ihtiyacı olduğunu öğrenmek için, orada zaman geçirip yaşamak gerekiyor.

Depremin simge isimlerindendi… Volkan Demirel’in sözleri yüreklere oturdu: “Tanıdığım 100 insan varsa 50'sini kaybettim” - Resim : 2

Şu an yapılacak en güzel şey, yan yana durup Hatay'daki insanlara değerli hissettirmek. Ben oraya her gittiğimde insanlar umutlanıyor. Hatay'a gittiğimde tanıdığım 100 insan varsa 50'sini kaybettim"

Benim görevim futbol. Futbolla oradaki insanların yanında olmaya çalışacağım. Ben ekrana çıkıp insanların acılarını hatırlamasını istemiyorum. Bugün de burada bir futbol organizasyonu olduğu için konuşuyorum."

MAÇ GELİRİ OKUL İNŞA EDİLMESİ İÇİN KULLANILACAK

Öte yandan maçın biletlerinden elde edilecek gelir ile deprem bölgesinde okul inşa edilmesi için kullanılacak.