Dev geyik ormanın içerisinden jet gibi geçti... Hemen saniyeler sonrasında arkasından geleni görenler kafalarını şaşkınlıkla o yöne çevirdi

ABD'nin ülkenin kuzeybatısında yer alan Idaho eyaletinde nehir boyunca koşan bir geyik görüldü. Ormanın içerisinde bir görünüp bir kaybolan dev geyiğin peşine takılan kamyonet ise dikkat çekti. Herkes dikkatini o yöne çevirirken hayvanın akıbeti hakkında bir açıklama yapılmadı. Idaho yasaları geyiği arabayla kovalamanın yasadışı olduğunu belirtilirken soruşturma başlattı.

ABD’de yer alan Idaho eyaletinde ormanın içerisinden jet gibi geçen bir hayvan herkesin dikkatini çekti. Yol boyu ormanda bir görünüp bir kaybolan hayvanın peşinden ise bir kamyonetin hızla geçtiği görüldü. Herkes dikkatini o yöne çevirirken hayvanın akıbeti hakkında bir açıklama yapılmadı.

HAYVANIN KOVALANDIĞINA ŞAHİT OLMUŞLAR

Duruma şahit olan bir bölge sakini “"Bir korna sesi ve bir arabanın motorunun son gaz zorlandığını duyduk. Yola döndük ve geyiğin önden koştuğunu gördük. Hayvana ne olduğunu bilmiyoruz ama durumu hemen yetkililere bildirdik” dedi.  

YETKİLİLER OLAYI ARAŞTIRIYOR

Idaho yasalarına göre bir av hayvanını motorlu bir araçla kovalamanın yasa dışı olduğunu belirtildi. Yerel haber kaynaklarına göre , Idaho yetkilileri olayı araştırıyor.