Dev takımlar peşindeydi… Icardi’den Galatasaraylıları mutlu edecek karar!

Galatasaray’ın PSG’den kiraladığı Arjantinli golcü Mauro Icardi, geleceği hakkında konuştu. Icardi, “Galatasaray'da kalmak istiyorum. Dünyanın en iyi oyuncularıyla aynı takımdaydım ama Fransa'da sokağa çıktığımda özel bir şey hissetmedim. Burada inanılmaz bir ilgi görüyorum” dedi.

Dev takımlar peşindeydi… Icardi’den Galatasaraylıları mutlu edecek karar!

Galatasaray’ın bu sezonki en önemli transferlerinden biri PSG’den kiralanan Arjantinli golcü Mauro Icardi olmuştu. Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinde attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran Icardi, Avrupa devlerinin radarına girdi. İtalyan ekipleri Milan, Roma ve Napoli'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Icardi geleceği hakkında konuştu.

Dev takımlar peşindeydi… Icardi’den Galatasaraylıları mutlu edecek karar! - Resim : 1

“GALATASARAY’DA KALMAK İSTİYORUM”

Milliyet’in İspanyol gazetesi AS’tan derlediği habere göre Icardi, Galatasaray’da kalmak istiyor. Arjantinli golcünün, "Galatasaray'da kalmak istiyorum. Dünyanın en iyi oyuncularıyla aynı takımdaydım ama Fransa'da sokağa çıktığımda özel bir şey hissetmedim. Burada inanılmaz bir ilgi görüyorum, herkes yanıma geliyor ve fotoğraf çekmek istiyor. O saf sevgiyi hissediyorum, burada çok mutluyum” dediği ifade edildi.

Dev takımlar peşindeydi… Icardi’den Galatasaraylıları mutlu edecek karar! - Resim : 2

GALATASARAY 15 MİLYON EURO ÖNERECEK

Haberde, Galatasaray’ın Icardi için 15 milyon Euro önereceği iddia edildi. AS Arjantin'de yer alan haberde Galatasaray'ın Icardi transferini Milan ve Roma'nın da devreye girmesi sebebiyle kolay sonuçlandıramayacağını iddia etti.

Dev takımlar peşindeydi… Icardi’den Galatasaraylıları mutlu edecek karar! - Resim : 3

İKİNCİ GENÇLİĞİNİ YAŞIYOR

Süper Lig'de Galatasaray'ın zirvede yer almasında büyük pay sahibi olan Icardi için "Arjantinli golcü Okan Buruk yönetiminde ikinci gençliğini yaşıyor. Takımın en büyük yıldızı olarak görülse de Icardi, Türkiye Ligi'nin keyfini çıkarıyor." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray formasıyla bu sezon 16 maça çıkan Icardi, 9 gol attı, 6 asist yaptı.ü