Dilan-Engin Polat çifti dosyasında yeni gelişme! 15 adreste arama başlatıldı

Gösterişli hayatları sonrasında MASAK tarafından incelemeye alınan ve mal varlıklarına el konulan Dilan-Engin Polat dosyasında yeni bir gelişme yaşandı. tv100'den Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre fenomen çiftin üzerinde bulunan şirketlerin incelenmesi için İstanbul'da 15 ayrı adreste arama yapılıyor.

Dilan-Engin Polat çifti dosyasında yeni gelişme! 15 adreste arama başlatıldı

Sosyal medyadan paylaştığı lüks hayatları ile sık sık gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çifti, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Altın tozlu kahvesi ve yaptığı lüks alışverişleriyle MASAK'ın incelemesine takılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti için son olarak mal varlıklarına el konulması yönünde karar çıkmıştı. 

 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması hakkında basın açıklaması yaparak, haklarında yurt dışı çıkış yasağı uygulandığını ve tüm mal varlıklarına el konularak dosya hakkında kısıtlılık kararı verildiğini belirtmişti.

YENİ GELİŞME 

Tv100'den Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre, bugün Dilan Polat ve Engin Polat adına bir inceleme daha başlatıldı. Tosunoğlu'nun haberine göre fenomen çiftin üzerinde bulunan şirketlerin incelenmesi için İstanbul'da 15 ayrı adreste arama yapılıyor. Çift hakkında henüz gözaltı kararı bulunmuyor. 

Engin ve Dilan Polat’a ait 15 adreste arama yapılıyor. 

Dilan mücevherat
Milda Gayrimenkul
Dilan Polat Güzellik Kozmetik
DP Güzellik Kozmetik
DipMed Medikal Kozmetik
Rise and Shine Kozmetik
D Polat Estel Sağlık Hizmetleri
DLN Polat Güzellik ve Kozmetik
DLN POLAT Uluslarası Güzellik ve Kozmetik
Sıla Doğu Güzellik Kozmetik
Dosivens Güzellik kozmetik
Dilan Mücevherat Uluslararası Pazarlama
Sinem Sıla Doğu Güzellik Kozmetik

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Vergi müfettişlerince arama ve el koyma yapılıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile dijital materyallere de el koyma işlemi yapılıyor