Dışarıdayken olur olmadık yerlerde priz görenler, hemen telefonlarını şarj etmek istedi. Denedi denedi bir türlü olmadı. Şeytanın aklına bile aklına gelmez

Dışarıdayken tam telefonlarının şarjı bitmek üzere olduğu sırada priz görenler hemen telefonlarını şarj etmek için harekete geçti. Denediler denediler ama bir türlü şarj, prize girmedi. Çünkü o bir priz değil, aslında bir yapışkanlı priz etiketiydi. Şeytanın bile aklına gelmeyecek kamera şakası, pek çok kişiyi tuzağa düşürdü.

Dünyada milyarlarca insanın telefonlara bağlı olarak yaşadığı günümüzde, telefonları şarj etmek de ciddi bir ihtiyaç. Hele ki dışarıdayken şarjınız bitmek üzereyse her yerde priz arayabilirsiniz.

ŞEYTANIN AKLINA GELMEYECEK ŞAKA

Bu ihtiyacı fark eden bir sosyal medya kullanıcısı, çevresindeki insanlara şeytanın aklına gelmeyecek bir şaka yapmaya karar verdi. Olur olmaz noktalara eline aldığı yapışkanlı priz etiketlerini yapıştırdı ve kayıt tuşuna bastı. Prizi görenler sevinç içinde çantalarından şarj aletlerini çıkarıp prize takmak için harekete geçti. Gerçeği o anda fark ettiler ancak çoktan tuzağa düşmüşlerdi bile.