Doğada bir türlü kış uykusuna yatmayan hayvanın müthiş görüntüleri geldi. Demek ki bir bildiği var. Yemediği şeyi görünce şok olacaksınız

Ayıların kış uykusuna bir türlü yatmaması bu yıl gündemdeki yerini korurken devasa hayvanın müthiş görüntüleri geldi. Yiyecek aradıkları için bir türlü uyumadıkları bilinen ayı, bir adamın kendisine uzattığı yiyeceğe ağzını bile sürmedi. Adamın elinde, zincir fast food restoranlarından birine ait olan bir hamburger vardı. Ancak ayı, yemeyi reddetti. İzleyenler ise "Bir bildiği var, katkı maddelerini hissetti ve yemedi" şeklinde yorumlarda bulundu.

Bu yıl kış uykuları, adeta yılan hikayesine dönen ayılardan birinin görüntüleri dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, açlıktan uyumadıkları konuşulan ayıların, aslında ne kadar seçici olduklarını ortaya koydu.

KOKLADI KOKLADI, AĞZINA SÜRMEDİ

Görüntülerde, adamın kendisine uzattığı yiyeceğe burun kıvırıp ağzına bile sürmeyen bir ayı görüldü. Ünlü fast food restoran zincirlerinden birinden söylenmiş yiyeceği koklayıp yemeyen ayı, izleyenleri hayrete düşürmeyi başardı. Kimse onun bu kadar seçici olduğunu bilmiyordu. Ancak o kesinlinkle yemeyi reddetti. İzleyenler ise "Bir bildiği var, katkı maddelerini hissetti ve yemedi" şeklinde yorumlarda bulundu.