Doğada bu canlıya sakın bunu yapmayın. Yardım etmek istedi, içinden resmen canavar çıktı

Bir sosyal medya videosu, "Doğada bu canlıya sakın bunu yapmayın" dedirtti. Doğada gezintiye çıkan kadın, bir kara kaplumbağasına rastladı. Kadın, iyi niyetli bir şekilde hayvanın susuz kalmış olma ihtimaline karşı yardım etmek istedi. Ancak hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Masum gibi hayvanın içinden resmen bir canavar çıktı.

Doğa gezintisi sırasında bir kara kaplumbağasına rastlayan kadın, iyi niyetli bir şekilde hayvanın susuz kalmış olduğunu düşünerek ona elindeki şişeden su içirmek istedi. Bir süre hayvanın hem ağzına hem de kabuğuna doğru şişeden biraz su döktü. Hayvana yardım etmek isteyen kadın, yardım ettiğine edeceğine pişman oldu. O anları saniye saniye kaydeden kadın, o anları sosyal medyada paylaştı. 

İÇİNDEN RESMEN CANAVAR ÇIKTI

Sosyal medyada, kara kaplumbağasına su vermek isteyen kadının yaşadığı korkunç deneyimine ait görüntüler paylaşıldı. Kısa sürede binlerce kez izlenen görüntülerde, masum gibi hayvanın içinden resmen bir canavar çıktı. O anlardan sonra ne bu korkunç deneyimi yaşayan kadın ne de görüntüleri izleyenler doğada bir canlıya su verirken iki kere düşünecek.