Doğada normalde sakinliğiyle bilinen bir hayvan bu sefer çıldırdı. Normalde yapmadığı bir şeyi yaptı

Yaşlı bir adam bisikletiyle eve giderken dev canlının saldırısına uğradı. Yaklaşık iki metre uzunluğa ulaşan öfkeli canlının ağır yumrukları yanlı adamı hastanelik etti.

Doğada normalde sakinliğiyle bilinen bir hayvan bu sefer çıldırdı. Normalde yapmadığı bir şeyi yaptı

Avustralya'da yaşayan 74 yaşındaki Brian O'Donnell, Cumartesi gecesi doğum yapacak bir ineği kontrol etmek için Victoria'daki St Arnaud'daki çiftliğin karşısına küçük bir motosikletle gittiğini söyledi. Bay O'Donnell'in boyunun iki metreden veya yedi fitten fazla olduğunu tahmin ettiği devasa bir erkek kanguru onu takip etmeye başladığında ise biraz panik oldu.

Doğada normalde sakinliğiyle bilinen bir hayvan bu sefer çıldırdı. Normalde yapmadığı bir şeyi yaptı - Resim : 1

"HIRILDAYIP ZIPLAMAYA BAŞLADI"

Bay O'Donnell, hayvanın "hırlamaya ve aşağı yukarı zıplamaya" başladığını fark ettikten sonra başının belada olabileceğini anladı. ABC'ye "Yavaşça uzaklaşmaya başladım ama bir anda tepeme çıktı" dedi. Neler olduğunu anlamaya fırsat bulamadan Bay O'Donnell, hayvanın saldırmaya başladığını, onu boynuna sıkıştırdığını, elbiselerini yırttığını ve sol baldırında acımasız bir yarık bıraktığını söyledi.

Doğada normalde sakinliğiyle bilinen bir hayvan bu sefer çıldırdı. Normalde yapmadığı bir şeyi yaptı - Resim : 2

İKİNCİ KEZ SALDIRDI

"Üst patileri tam arkamdaydı. Neredeyse birbirimize kafa atıyorduk. Beni bırakana kadar ona yumruk atmaya devam ettim." Bay O'Donnell rahat bir nefes alır almaz, roo dönüp ikinci kez saldırdı. 74 yaşındaki adam, bisikletine atlayıp uzaklaşmak için ancak yeterli zamanı kaldığını ve huysuz yaratıktan sadece birkaç saniye farkla kurtulduğunu söyledi.