Doğanın asi çocuğu bu sefer sert kayaya çarptı... Karşısında dünyanın en güçlü canlısı vardı... Onu toz gibi silkti, un gibi ezebilirdi de

Dünyanın en vahşi ve asi canlılarından olan timsahlardan biri bu sefer büyük lokma için mücadeleye girişti. Dev canlının sadece kuyruğunu yakalayabilen timsah biraz sarsıntı geçirdikten sonra avdan eli boş ayrıldı. O görüntüler anbean kaydedildi.

53 yaşında olan safari rehberi Emmanuel Sauti, Güney Afrika'da inanılmaz bir manzara kayda almayı başardı. Cesur bir timsah, bu sefer sert kayaya çarptı ve fille giriştiği mücadeleden eli boş ayrıldı. Bir ve fil ve ona kuyruğundan saldıran timsahın nadir görüntülerini kaydeden adam, "Bu kadar ender görülen bir şeye tanık olduğum için kesinlikle çok heyecanlandım" dedi.

ÇOK ACIKMIŞ OLABİLİR

Timsahlar besin kaynağı olarak daha küçük antilopları ve balıkları hedef alma eğilimindedir. Bir timsahın bir fili öldürmeye kalkışması neredeyse duyulmamış bir şey. Bu timsahı bir file saldırmaya iten şey ya aşırı açlık ve çaresizlik ya da aşırı hırstı.

Videonun sonunda fil, kuyruğunu ısıran timsahı savurmayı başararak kıyıya çıktı.