Doğanın en yaramaz çocuğu. Son yaptığı hareketi kimse tahmin edemezdi. 6 metreden çivilmesine zemine çakıldı

Doğanın yaramaz çocuğunun yaptığı hareketi kayda alan komşular gözlerine inanmakta güçlük çekti. Bir bahçenin çitinin üzerinden atlayan geyik, 6 metreden yüksek olduğu tahmin edilen bir yükseklikten kafa üstü yere çakıldı. Kimse bunu yapacağını tahmin etmezdi ama geyik burnu bile kanamadan kalkıp ormana doğru koşmaya başladı.

Bir evin bahçesindeki çitin üzerinden zıplayan geyik, 6 metreden fazla yükseklikten yere çakıldı. Başta bu kadar yüksek olduğunu tahmin etmediği düşünülen geyik, yere kafa üstü düştü. O anları kayda alan uzaktaki komşular, bir anlığına geyiğin hayatından endişe etti. Çünkü bu sert bir düşüştü. Ancak baktıklarında geyik saniyeler içerisinde toparlandı ayağa kalktı ve sanki kaldırımdan düşmüş gibi oradan yara almadan koşarak uzaklaştı. Görenlerin gözlerine inanmakta zorluk çektiği görüntüler, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra görüntülere, yorum yağdı. 

Doğanın en yaramaz çocuğu. Son yaptığı hareketi kimse tahmin edemezdi. 6 metreden çivilmesine zemine çakıldı - Resim : 1

Geyiğin korkunç düşüşünün görüntüleri şu açıklama ile paylaşıldı; 

“Aktif bir iş sahasının tehlikeleri… İhtiyacınız olduğunda OSHA nerede? Şaka bir yana, geyik yaşıyordu… Ayağa kalktı ve evin etrafından ormana doğru koştu. Bu geyik nasıl hayatta kaldı?"

Yorumlarda şaşkına dönmüş kullanıcılarla doluydu. Pek çok kullanıcının yorum yaptığı paylaşıma yapılan bazı yorumlar da şu şekildeydi;

“Nasil kalktı ve uzaktan çıktı?”

"Geyikler gezegendeki en tuhaf hayvanlardır, yemin ederim."

"Bu geyiğin bir masöre ihtiyacı var."