Doğanın korkunç bir yüzü var. Suyun içinden geldi herkes balığa dost zannetti ama sinsi bir düşmandı

Doğanın korkunç yüzü, yine insanları hayal kırıklığına uğrattı. Deniz kenarında kıyıya vurmuş balığı kaydeden kişi, dalgalarla kıyıya ölmek üzere olan balığın yanına gelip kurtarmaya çalışan küçük bir köpek balığını da kayda aldı. Görüntülerde, köpek balığının ağzıyla küçük balığı kuyruğundan yakalayıp suya taşıdığı görüldü. Herkes arkadaşını kurtarmak istedi diye duygusal bir yorum yapsa da pek çok kullanıcı bunu sırf yemek için yaptığını söyledi.

Doğanın korkunç yüzü, insanlar için bazen kalp kırıcı olabiliyor. Ancak hayvanlar tamamen hayatta kalmaya odaklanmış halde yaşayan canlılar ve yiyecek bulmak her zaman kolay olmadığından tüm fırsatları değerlendiriyorlar. Bu kez de yine bir yiyecek fırsatını kullanmak isteyen balık kayda alındı. O anlar, sosyal medyada farklı bir şekilde servis edilse de kullanıcılar bunun tamamen yemek için olduğunu söyledi. 

Doğanın korkunç bir yüzü var. Suyun içinden geldi herkes balığa dost zannetti ama sinsi bir düşmandı - Resim : 1

SUDAN ÇIKIP ONU KURTARDI

Kıyıya vuran bir balığı, kurtarmaya çalıştığı düşünülen küçük köpek balığı dalgalarla kıyıya kadar geldi ve balığa yanaşıp onu kuyruğundan yakalayıp suya geri döndürdü. Video servis edilirken, köpek balığının arkadaşını kurtarmak için sudan çıkıp onu kurtarmaya çalıştığı şeklinde paylaşıldı. Ancak birçok kullanıcı, bunu yapmasının sebebinin tamamen yemek için olduğunu söyledi.