Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 24. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

TV8'in sevilen yapımlarından Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 24. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Mehdi Zeynep ile görüşmek isterken bir yandan da polislerden kaçmaya çalışır. Zeynep'in sadece Barış'ın yanında güvende olduğunu duyunca sinirlenir. Zeynep'e ulaşmak için elinden geleni yapar.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 24. yeni bölümüyle 16 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de TV8'de izleyici ile buluşacak. 

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi 23. Bölüm Özeti

Müjgan’ın acısı herkesin yüreğini kavurur. Yaşanan keder ve kayıpla tekrar birbirlerine kenetlenirler. Mehdi suçluluk duygusuyla dibe vururken Zeynep onun yanında olmak için aralarındaki sorunları görmezden gelir. Zeynep’e bir can simidi gibi sarılan Mehdi yine yanlış fikirlere kapılır.

Cemile acısıyla yüzleşmekte zorlanır. Nuh çaresizce hem Cemile’yi yalnız bırakmamaya hem de bir türlü rayına sokamadıkları işleri düzenlemeye çalışır. Mehdi’nin acısına sığınarak taşınmak için seçtiği ev ise herkesi şaşkınlığa uğratır.

Müjgan’ın kaybından çok etkilenen Zeynep bu sayede bambaşka bir davanın peşine düşmeye niyetlenir. Üstelik bu durum onu hiç beklemediği bir şekilde Barış ile karşı karşıya getirecektir.

Tüm bunlar yaşanırken Barış ve Nermin’in peşine düştükleri başka bir sır ortaya çıkar. Bunu öğrenen Zeynep derinden sarsılır ve büyük bir karar verir. Bu kararla sadece Zeynep’in değil Mehdi’nin de hayatı değişecektir.