Demet Özdemir hayalini açıkladı

TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncularından Demet Özdemir katıldığı Instagram canlı yayınında en büyük hayalini anlattı. Bakın ünlü oyuncunun hayali ne?

Demet Özdemir hayalini açıkladı

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Demet Özdemir, korona virüs salgını nedeniyle günlerini evde geçiriyor. Can Yaman ile oynadığı Erkenci Kuş dizisinin ardından aynı başarıyı Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle de yakalayan Demet Özdemir, Instagram'da bir canlı yayına katıldı.

Korona virüs nedeniyle ara verilen dizi sektöründe bir çok oyuncu sosyal medyayı sıkça kullanmaya başladı. Bunlardan biri de Demet Özdemir, hayranlarıyla buluşmak için canlı yayınlar yapan Demet Özdemir, katıldığı bir Instagram canlı yayınında hayalinden bahseden Özdemir, dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye Moda Tasarımcıları Derneği'nin Instagram hesabından yapılan canlı yayına konuk olan Özdemir, hayalini şu sözlerle dile getirdi:

Hayvanlar ve kimsesiz çocuklarla ilgili hayallerim var. Para bugün gelir, yarın gelmez. İnsana iyi gelmek benim önceliğim. Annelerimize ve ev hanımlarına çok saygı duyuyorum. Hiç kolay değil temizlik yapmak, evi çekip çevirmek. Bir de anne ise düşünemiyorum. Galiba hiç kimsenin bilmediği ve benim de yeni fark ettiğim bir yeteneğimi öğrendim. Bu süreçte ben de fark ettim ki, çok iyi yer süpürüyorum.

İmajını değiştirdi mi?

Öte yandan Demet Özdemir, geçtiğimiz gün Instagram'dan yakın çekim bir fotoğrafını paylaştı. Özdemir'in imaj değiştirdiğini düşünenler yorum yağmuruna tuttu. Demet Özdemir'in paylaştığı bu fotoğrafın ardından saçlarının sarı renk halini gören takipçileri oyuncunun sarı saçlarını yeni imajı olduğunu düşündü.

Ancak Demet Özdemir, yeni bir imaj denemesi yapmamıştı. Aslında saçlarının sarı renkte görünmesi yalnızca bir efektten kaynaklanmıştı. Demet Özdemir, yine de soru işaretlerini gidermek için Instagram hesabının hikaye bölümünden yeni bir paylaşım yaparak sarışın olmadığını açıkladı.