Doktorlar dizisinin Jülide'si tanınmaz halde! Eski halinden eser yok

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde Jülide karakterine can veren ünlü oyuncu Mehtap Altunok'un eski halinden eser kalmadı. İşte yıldız oyuncunun son hali...

Doktorlar dizisinin Jülide'si tanınmaz halde! Eski halinden eser yok

Bir dönemin fenomen dizileri arasında yer alan ve tekrar bölümleriyle de adından söz ettirmeyi başaran Doktorlar, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

Yasemin Özilhan, Kutsi, Aysun Kayacı, Bekir Aksoy, Devrim Nas ve Yeşim Ceren Bozoğlu2nun başrollerini paylaştığı efsane dizi Doktorlar, oyuncu kadrosuyla da hafızalardaki yerini koruyor.

Doktorlar dizisinin Jülide'si tanınmaz halde! Eski halinden eser yok - Resim : 1

Özellikle 2006-2010 yılları arasında Doktorlar dizisinde Jülide karakterini canlandıran Mehtap Altunok'un son hali herkesi şoke etti. Ünlü oyuncunun eski halinden eser kalmadı.

Doktorlar dizisinin Jülide'si tanınmaz halde! Eski halinden eser yok - Resim : 3

Mehtap Altunok, Doktorlar dizisinin sona ermesinin ardından pek ekranlarda gözükmedi. Mehtap Altunok'un yıllar sonraki hali görenleri şaşkına çevirdi.

Doktorlar dizisinin Jülide'si tanınmaz halde! Eski halinden eser yok - Resim : 5

Mehtap Altunok kimdir?

1972 yılında doğmuştur. Mehtap Altunok, Washington’da işletme üzerine eğitim almıştır ve Dünya Bankası’nda çalışmıştır. Aynı zamanda oyunculuğa karşı ilgisi ve yeteneğide olan Mehtap Altunok, bu ilgisini göz ardı etmeyip New York’a giderek orada Stella Adler oyunculuk okuluna giderek oyunculuk eğitimi almıştır. 2005 yılında Türkiye’ye dönmüştür.

Sunuculuk, seslendirme sanatçılığı ve oyunculuk alanında çalışmaları olmuştur. Bir çok dizi ve reklam filmlerinde yer almıştır. Seslendirme sanatçılığı yapmıştır ve NTV kanalında hava durumu sunuculuğu yapmıştır.

 

Doktorlar dizisinin Jülide'si tanınmaz halde! Eski halinden eser yok - Resim : 7

İlk televizyon deneyimini 2005 yıllarında Beyaz Gelincik isimli dizide Nar karakterini canlandırarak yaşamıştır. Ayrıca bir zamanlar geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Doktorlar dizisinde Jülide karakterini canlandırmıştır. İzleyici tarafından beğenilen oyuncular arasına girmiştir. Doktorlar dizisinden sonra meslek hayatında önemli bir çıkış yaşamıştır.

Bir çok teklif almış ve olumlu olarak değerlendirdikleri olmuştur. Yaklaşık 200 reklam da rol almıştır. 2011 yılında tekrar Amerika’ya dönmüştür. TRT kanalındaki Baba Candır isimli dizi için aldığı teklife olumlu yanıt vererek tekrar Türkiye’ye dönmüştür. Baba Candır dizisinde hastane sahibinin eşi Müjde karakterini canlandırmıştır.

Rol aldığı diziler:

Beyaz Gelincik, Tutsak, Genco, Doktorlar ve Baba Candır.