Doktorlar şaştı kaldı… Gencin anüsünden giren nesne şoke etti! Saatlerce çıkarmak için uğraştılar!

Avustralya'da ilginç bir olay meydana geldi. 14 yaşındaki genç erkek çocuğunun anüsünden vücuduna giren şey duyanları şoke etti. Yanlışlıkla olduğunu söyleyen genç çocuk, doktorların 24 saatten fazla çabalarının ardından çıkarıldı.

Doktorlar şaştı kaldı… Gencin anüsünden giren nesne şoke etti! Saatlerce çıkarmak için uğraştılar!

Avustralya'da yaşayan14 yaşında bir genç erkek çocuğunun anüsüne giren nesneyi röntgen filmlerine bakıldığında ilk başta yumurta olduğu sanıldı. Fakat gencin beyzbol topunun anüsünden içeri kaçtığını ve geri çekemediğini söylemesi herkesi şaşırttı. Anüsüne topun akçtığını fark eden çocuk büyük panik yaşayarak annesiyle beraber soluğu hastanede aldı. Çekilen röntgenlerde topun çocuğun bağırsaklarına yerleştiği görüldü.

İlaç yardımıyla topu çıkarmaya çalışan doktorlar bunu başaramayınca birçok yöntem denedi ancak hiçbiri sonuç vermedi. Topun bağırsaklarda ilerleyerek rektuma kadar gittiği görüldü.

Doktorlar şaştı kaldı… Gencin anüsünden giren nesne şoke etti! Saatlerce çıkarmak için uğraştılar! - Resim : 1

Agresif yöntemleri bırakıp topun kendiliğinden çıkmasını bekleyen doktorlar, topun 24 saat sonra hâlâ bağırsaklarda olduğunu görünce yeni yöntemler üzerine düşünmeye başladı. Ailenin ameliyata karşı çıkmasının ardından doktorlar çocuğa mide boşaltmayı sağlayan bir litre müshil içirdi.

Sonuçta üç saat sonra yöntem işe yaradı ve beyzbol topu doğal yollarla dışarı çıktı. Çocuğun durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği açıklandı. Doktorların çocuğa anüsüne yabancı maddeler sokmaması konusunda uyarıda bulunduğu da belirtildi.