Düğün Dernek filmi konusu nedir? Düğün Dernek filmi nerede çekildi, oyuncuları kim?

İşler Güçler, Kardeş Payı ve Çalgı Çengi ve daha birçok filmde beraber rol alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi bu akşam Tv'de. Düğün Dernek filmi konusu nedir? 2013 yılında sevenleri ile buluşan film şimdi tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Düğün Dernek filmi nerede çekildi, oyuncuları kim?

Düğün Dernek filmi konusu nedir? Düğün Dernek filmi nerede çekildi, oyuncuları kim?

2013 yapımı yerli komedi filmi Düğün Dernek bu akşam Tv ekranlarında sinemasevelerle buluşuyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir üstlendi. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir yer aldı. Filmde başrollere usta oyuncu Rasim Öztekin eşlik etti. Düğün Dernek filmi konusu nedir?Sinemaseverler yayın akışında gördükleri Düğün Dernek filmini araştırmaya başladı. Düğün Dernek filmi nerede çekildi, oyuncuları kim? Film hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

Düğün Dernek filmi konusu nedir? Düğün Dernek filmi nerede çekildi, oyuncuları kim? - Resim : 1

Düğün Dernek filmi konusu nedir?

Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık bir gün yurt dışından döner. Önce her zamanki gibi bir memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar: Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla sevgilidir. Aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmekten geçer. Babasının onayını almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemekte ısrarlı olan İsmail, alelacele bir düğün telaşına girer. Fakat düğün için hazırlıksız yakalanmıştır.

Düğün Dernek filmi konusu nedir? Düğün Dernek filmi nerede çekildi, oyuncuları kim? - Resim : 2

Tüpçü Fikret'i, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet’i seferber ederek ceplerinde para yokken kısa süre içerisinde düğün hazırlığı içerisine girerler. Tüpçü Fikret Sivas'taki tanıdıklarını da öne sürerek önce bir otel düğünü için söz verse de, işler istedikleri gibi gitmez ve köy meydanında köy düğünü hazırlığı başlar. Esas olaylar düğün gecesi kopacaktır. Devenin sırtında kaybolan gelinden, Rusya'dan gelini geri götürmeye gelen mafyaya kadar Tüpçü Fikret ve Çetin'i kendilerini bin tane belanın içinde bulurlar.

 Düğün Dernek filmi nerede çekildi?

Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan yerli komedi Düğün Dernek filminin çekimleri İstanbul, Sivas ve Erzincan'da gerçekleştirildi. Çekimler için Erzincan'ın Kemaliye ilçesi seçildi. Düğün Dernek serisinin ilk filmi olan Düğün Dernek 5 Nisan günü saat 20:00'de Star Tv ekranlarında olacak.

Düğün Dernek filmi oyuncuları kimdir?

  • Ahmet Kural / Tüpçü Fikret
  • Murat Cemcir / Çeto
  • Rasim Öztekin / İsmail
  • Şinasi Yurtsever/ Yılmaz
  • Barış Yıldız/ Muallim Saffet
  • Ulaş Torun/ Torun Damat
  • Zerrin Sümer/ Sümer Çeto'nun Annesi
  • Kemal İnci/ Amca
  • Devrim Yakut/Hatice
  • Erol Aksoy/ Nazmi Emmi
  • Reyhan İlhan/ İsmail'in Yengesi