Düğünden sonra balayına giden gelin damat, balayından sonra yaptığıyla gönüllere oturdu

Hüseyin ve Kevser Polat çifti,4 Şubat tarihinde evlenerek Antalya’da balayı tatiline gitti. 6 Şubat'ta meydana gelen depremler sebebiyle Polat çifti balayı tatilini yarıda kesip depremzedelere yardıma koştu.

Düğünden sonra balayına giden gelin damat, balayından sonra yaptığıyla gönüllere oturdu

Antalya’da balayı tatilinde olan yeni evli çift, 4 Şubat tarihinde dünyaevine girmişi. Evlendikten hemen sonra balayına giden Hüseyin ve Kevser Polat çifti, balayı tatili sırasında 6 Şubat günü Antalya’da deprem haberini aldı.  Meydana gelen deprem felaketinin ardından taze gelin ve damat balayını yarıda keserek afet bölgesinde depremzedelere çadır ve giyim malzemeleri dahil birçok yardımda bulundu.

Düğünden sonra balayına giden gelin damat, balayından sonra yaptığıyla gönüllere oturdu - Resim : 1

“ADANA’DA TIRI KARŞILADIK”

Hüseyin Polat, “4 Şubat günü Antalya’da bir düğünüm oldu, güzel de bir kutlama oldu. Düğünümüzün ardından balayına gittik, balayında ilk gecemizi geçirdik. Sabah kalktığımızda deprem haberini duyduk. Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği İstanbul ekibindeki arkadaşlarımız İstanbul’dan bir tır kaldırdı. Biz eşimle Antalya’dan ayrıldık, Adana’da tırı karşıladık. Biz getirdiğimiz yardımın birebir ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını istedik. Biz yaptığımız yardımları sosyal medyada paylaşınca iş insanları bize yardım göndermeye başladı” dedi.

Düğünden sonra balayına giden gelin damat, balayından sonra yaptığıyla gönüllere oturdu - Resim : 2