Dünya bu penaltıyı konuşuyor! Kerem penaltıda pas verdi, Icardi topu dışarı attı

Galatasaray ile İstanbulspor, Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında karşılaştı. Galatasaray mücadeleyi Icardi’nin golüyle 1-0 kazanırken uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir olay yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın kazandığı penaltıda topun başına geçen Kerem, penaltıyı paslaşarak kullandı. Geriden gelen Icardi, uygun durumda meşin yuvarlağı yandan dışarı attı.

Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında İstanbulspor ile Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleye iyi başlayan Galatasaray, ilk yarıda Kerem, Icardi ve Mertens ile girdiği pozisyonlarda istediği golü bulamadı.

Dünya bu penaltıyı konuşuyor! Kerem penaltıda pas verdi, Icardi topu dışarı attı - Resim : 1

Mücadelenin 35. dakikasında sarı-kırmızılı takım penaltı kazandı. Angelino'nın soldan ortasında Icardi, Okan Erdoğan ile girdiği mücadelede yerde kalınca, hakem Abdulkadir Bitigen penaltı noktasını gösterdi.

Dünya bu penaltıyı konuşuyor! Kerem penaltıda pas verdi, Icardi topu dışarı attı - Resim : 2

ICARDI KAÇIRDI

Maçın 37.dakikasında topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, penaltıyı paslaşarak kullandı. Geriden gelen Icardi, uygun durumda meşin yuvarlağı yandan auta attı.

Icardi kaçan penaltı sonrası büyük üzüntü yaşadı. Söz konusu pozisyon sosyal medyada ve uluslar arası basında çok konuşuldu.

Dünya bu penaltıyı konuşuyor! Kerem penaltıda pas verdi, Icardi topu dışarı attı - Resim : 3

MESSI-SUAREZ’İ ANIMSATTI

Kerem ve Icardi’nin penaltı organizasyonu Barcelona’da Messi’nin pasında Luis Suarez’in vuruşuyla gelen penaltıyı anımsattı. Ancak Icardi-Kerem işbirliğinde pozisyon golle sonuçlanmadı.

Dünya bu penaltıyı konuşuyor! Kerem penaltıda pas verdi, Icardi topu dışarı attı - Resim : 4