Dünya devinde 100 milyon euroluk problem! Golü olmayan yıldız futbolcuyu hocası savundu! Zamana ihtiyacı varmış

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’de forma giyen Ukraynalı futbolcu Mykhaylo Mudryk takımında beklenen performansı gösteremedi. Chelsea’nin 100 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı futbolcu için konuşan takımın teknik direktörü Pochettino, “Ona zaman vermeli ve sezon boyunca gelişmesi için gereken araçları vermeliyiz” dedi.

Dünya devinde 100 milyon euroluk problem! Golü olmayan yıldız futbolcuyu hocası savundu! Zamana ihtiyacı varmış

İngiltere Premier Lig’de işlerin istediği gibi gitmeyen takımlardan biri olan Chelsea, çıktığı 5 maçta 1 galibiyet alırken 2 beraberlik ve yenilgi elde etti. Ligde 5 puanı buluna Maviler, lider Manchester City’nin 10 puan gerisinde 14.sırada yer alıyor.

Maviler’in yaşadığı durum nedeniyle bazı futbolcular eleştirilerin odağı haline geldi. Bu isimlerin arasında geçen sezonun devre arasında Shakhtar Donetsk takımından 100 milyon euro bedelle transfer edilen Mykhaylo Mudryk yer alıyor. Ukraynalı yıldız İngiliz ekibiyle çıktığı 21 maçta gol atamazken 2 asist yaptı.

Dünya devinde 100 milyon euroluk problem! Golü olmayan yıldız futbolcuyu hocası savundu! Zamana ihtiyacı varmış - Resim : 1

"ZAMANA İHTİYACI VAR"

Futbolcunun durumu hakkında İngiliz ekibini Teknik Direktörü Mauricio Pochettino çarpıcı ifadeler kullandı. Pochettino, 22 yaşındaki futbolcunun zamanı ihtiyacı olduğunu belirterek, “Ona zaman vermeli ve sezon boyunca gelişmesi için gerekli araçları vermeliyiz” dedi.

Dünya devinde 100 milyon euroluk problem! Golü olmayan yıldız futbolcuyu hocası savundu! Zamana ihtiyacı varmış - Resim : 2

"GELİŞİYOR, ÖĞRENMESİ GEREK"

Mudryk hakkında soru sorulduğunda Pochettino, "Gelişiyor. Hala öğrenmesi gerekiyor; Premier Lig çok hızlı, oyun çok hızlı" diye ısrar ediyor.