Dünya Güzeli Azra Akın 2.kez anne olacak!

2017 yılında Atakan Koru ile evlenen, 2002’de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World’de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın 2.kez anne olacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Akmerkez'de görüntülenen ünlü model hamileliği hakkında, “Çok güzel gidiyor, bir sıkıntı yok” diye konuştu.

Dünya Güzeli Azra Akın 2.kez anne olacak!

2002’de Türkiye güzeli seçilen ve yine aynı yıl Miss World’de Dünya Güzeli unvanını kazanan güzel model, 2017 yılında Atakan Koru ile evlenerek dünya evine girdi. 2018 yılında da oğlu Demir’i kucağına alan Azra Akın şov dünyasına ara vermişti. Geçen günlerde yeniden anne olacağını duyuran eski model ve oyuncu, Akmerkez’de görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Azra Akın “Her şey yolunda. Birazcık yoğunum” dedi.

 Dünya Güzeli Azra Akın 2.kez anne olacak! - Resim : 1

'OĞLUMUZ DEMİR'DE ÇOK HEYECANLI'

Dünya güzeli, “Oğlunuz Demir kardeşi olacağını öğrendi mi” sorusuna “Evet, haberi var. Demir’e güzel bir şekilde anlattık. Çok heyecanlı.” diyerek cevap verdi.

Dünya Güzeli Azra Akın 2.kez anne olacak! - Resim : 2

Çalışan biri olarak yenidoğan bebeğinin bakımında bakıcıdan yardım alacağını söyleyen Akın, “Elimden geldiğince ben yanında olmak istiyorum, Demir’de de aynısını yaptım. Benim sorumluluğum ama bu hiç yardım almayacağım anlamına da gelmiyor. Sonuçta çalışan insanlarız” dedi. Hamileliğin güzel gittiğini de belirten Akın “Çok güzel gidiyor, bir sıkıntı yok” diye konuştu.