Dünya ve Türkiye için çok kötü haber. Kontrolden çıktı. Artık tek başına hareket ediyor, çarptığı yeri yıkıp geçecek

Meteorologlar tarafından dünya ve Türkiye için kötü bir haber verildi. Meteorologlar tarafından aktarılan bilgilere göre küresel ısınma kontrolden çıktı. Hızlı bir şekilde etkisini gösterecek. Etkilemeye başladığı yerlerde de ciddi doğa olayları meydana gelecek.

Dünya ve Türkiye için çok kötü haber. Kontrolden çıktı. Artık tek başına hareket ediyor, çarptığı yeri yıkıp geçecek

Meteorologlardan Türkiye ve dünyayı derinden etkileyen küresel ısınma hakkında yeni değerlendirmeler geldi. Meteorologlar tarafından yapılan uyarılara göre küresel ısınma kontrolden çıktı. Sıcaklıkların bu şekilde devam etmesiyle birlikte 2027 yılında dünya sıcaklığının 1,5 santigrat dereceyi de aşması bekleniyor. 

GEÇTİĞİ YERİ YIKACAK 

Küresel ısınmanın etkilediği yerleri yıkıp geçmesi bekleniyor. Küresel ısınmanın etkilediği yerlerde kuraklık ve su kıtlığı meydana gelmesi bekleniyor.

Ülkelerin şimdiden küresel ısınmanın gelecekteki etkilerine ilişkin önlem almasının faydalarına değiniliyor. İşte küresel ısınma hakkında paylaşılan son grafik: 

Dünya ve Türkiye için çok kötü haber. Kontrolden çıktı. Artık tek başına hareket ediyor, çarptığı yeri yıkıp geçecek - Resim : 1