Dünya yıldızı olacak deniliyordu, hala olabilir. Fenerbahçe'nin futbolcusunu isteyenler sıraya girdi. Son teklif 7 milyon euro. Ali Koç'un kapısını tıklattılar

Bir dönem "dünya yıldızı olacak genç futbolcular" arasında gösterilen Emre Mor, kariyerindeki düşüşün ardından Fenerbahçe ile yeniden yükselişe geçti. Şu anda sakat olan ancak Fenerbahçe taraftarının çok beğendiği yıldız futbolcuyu isteyen Ali Koç'un kapısını çalmaya başladı. Emre Mor için son teklif 7 milyon euro. Emre'nin şu anki piyasa değeri ise 4.2 milyon euro civarında.

Dünya yıldızı olacak deniliyordu, hala olabilir. Fenerbahçe'nin futbolcusunu isteyenler sıraya girdi. Son teklif 7 milyon euro. Ali Koç'un kapısını tıklattılar

Süper Lig'de bu sene hem Galatasaray hem de Fenerbahçe, sattıkları ve aldıkları oyuncularla çok konuşuldu. Avrupa'da da Beşiktaş ile birlikte yoluna tam gaz devam eden iki kulübümüzün başarılı futbolcularına teklifler gelmeye devam ediyor. 

"DÜNYA YILDIZI OLACAK" DENİLİYORDU 

Bourissa Dortmund'a 9.7 milyon euroya transfer olduğu dönemde "dünya yıldızı olacak genç futbolcular" arasında gösterilen Emre Mor, Celta Vigo'ya da 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında imza attı. Celta Vigo'da istenilen performansı göstermeyen Emre, Türkiye'ye gelerek Galatasaray'da kiralık oynadı. 

Dünya yıldızı olacak deniliyordu, hala olabilir. Fenerbahçe'nin futbolcusunu isteyenler sıraya girdi. Son teklif 7 milyon euro. Ali Koç'un kapısını tıklattılar - Resim : 1

KARAGÜMRÜK'TE YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇTİ 

Galatasaray'da da tam anlamıyla aradığı günlerini bulamayan Emre, Karagümrük'te Volkan Demirel'in de etkisiyle bir anda yıldızını yeniden parlattı ve Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Kadıköy'deki Rennes maçında attığı gol ile skoru 3-3 yapmasının ardından ise yeniden Fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline geldi. 

SEZON BAŞI DA ŞANS BULDU

Emre Mor sezon başında sarı lacivertli ekipte yeniden şans buldu ancak yakasını bir türlü bırakmayan sakatlıklar bir kez daha Emre'nin yakasına yapıştı. Şu anda sakatlığı bulunan yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen kulüpler ise Ali Koç'un kapısını çalmaya başladı. 

TAKIMDAN AYRILMASI SÜRPRİZ OLMAYACAK

Cagliari, Emre Mor için 6,5 milyon Euro'luk teklif sundu. Başka bir kulübün de Emre Mor için Fenerbahçe'ye 7 milyon euro teklif ettiği öne sürüldü. Görüşmelerin devam ettiği ve Emre Mor'un durumunun şu an için belirsiz olduğu ifade edildi. Ancak Mor'un Fenerbahçe'den ayrılması sürpriz olarak değerlendirilmeyecek çünkü artık önünde Cengiz ve İrfan Can Kahveci var.