Dünyaca ünlü aktörün başı eviyle dertte

Ünlü oyuncusu ve komedyen Jim Carrey, milyonlarca dolar indirim yapmasına rağmen Kaliforniya'daki malikanesini satamamaktan dertli.

Dünyaca ünlü aktörün başı eviyle dertte

62 yaşındaki Kanadalı oyuncu ve komedyen Jim Carrey, ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki malikanesini satmayı başaramadı.

Hollywood yıldızı, istenen fiyatı bir değil iki kez düşürmesine rağmen, alıcı bulamıyor. Carrey, Los Angeles’ta yer alan malikanesini geçen yıl şubat ayında 894 milyon TL’ye (29 milyon dolar) satışa çıkardı.

Dünyaca ünlü aktörün başı eviyle dertte - Resim : 1

Ev satılmayınca iki ay sonra 74 milyon TL’lik (2,4 milyon dolar) bir indirim uyguladı ancak yine de potansiyel bir alıcı çıkmadı.

Ekim 2023'te piyasanın sert gerçekliğiyle karşı karşıya kalan Carrey, fiyatı 738 milyon TL’ye (23,95 milyon dolar) düşürdü ancak malikane yine de satılmadı.

Dünyaca ünlü aktörün başı eviyle dertte - Resim : 2

Sözcü'nün aktardığına göre Carrey daha önce Wall Street Journal'a bu evin kendisi için "30 yıl boyunca çok yaratıcı ve refah imkanlar sunduğunu" ve "büyüleyici ve ilham verici bir yer" olduğunu söylemişti.

Dünyaca ünlü aktörün başı eviyle dertte - Resim : 3

1951 yılında inşa edilen ve en son 1994 yılında 117 milyon TL'ye (3,8 milyon dolar) satılan mülk, 2 dönümlük geniş alana yayılmış zengin özelliklere sahip.

Dünyaca ünlü aktörün başı eviyle dertte - Resim : 4

Çiftlik tarzı modern bir mesken olan bu ev, yüksek kirişli tavanlara ve dışarıya açılan Fransız kapılara sahip büyük bir oturma odası içeren 1.179 metrekarelik bir alanı kapsıyor.

Dünyaca ünlü aktörün başı eviyle dertte - Resim : 5

Birincil süit, çinili şöminesi ve özel balkonuyla tam bir lüks cenneti olarak kabul ediliyor.

Dünyaca ünlü aktörün başı eviyle dertte - Resim : 6

Rezidansta ayrıca diğer olanakların yanı sıra Art Deco tiyatro, ışıklı tenis kortu, şelale havuzu, spa, bahçeler ve misafirhane bulunuyor