Bella Hadid'in sex yazılı pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı!

Dünyaca ünlü Filistin asıllı ABD'li model olan ve yaptığı paylaşımlar sıkça konuşulan Bella Hadid, yılın ilk karını verdiği mutlu pozlarla kutladı. Ancak Bella Hadid'in kar üzerinde giydiği kıyafetlerinin fiyatı ise dudak uçuklattı. İşte Hadid'in o kıyafetleri ve fiyatı!

Bella Hadid'in sex yazılı pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı!

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, yılın ilk karını, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla böyle kutladı. Oldukça mutlu gözünen Hadid'in olay pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Bella Hadid'in sex yazılı pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 1

Fiyatı ağızları açık bıraktı

Filistin asıllı ünlü ABD'li model Bella Hadid, yılın ilk karını hayli lüks ve pahalı tarzıyla kutladı. 24 yaşındaki genç model Bella'nın tercih ettiği ceket ve pantolon fiyatıyla şoke etti.

Güzel model Bella Hadid, üzerine giydiği "Seks" yazılı bir pantolonla sosyal medyanın gündemine oturdu. Hadid'in dudak uçuklatan pantolonun değeri 115 bin TL ceketi ise 76 bin TL.

 

Bella Hadid'in sex yazılı pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 3

Sex yazılı pantolon tam 15 bin dolar (yaklaşık 115 bin TL)

Page Six'in haberine göre, Hadid, üzerinde sarı ve siyah renklerle "seks" kelimesinin işlendiği ünlü bir markanın özel koleksiyonuna ait beyaz pantolonu dikkat çekti.

Bella Hadid'in sex yazılı pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 4

 

Her bir ürünün tek örneğinin bulunduğu koleksiyondaki parçaların fiyatı, ağızları açık bıraktı.

Bella Hadid'in sex yazılı pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 6

Koleksiyonda yer alan pantolonların fiyatı 15 bin dolar (yaklaşık 115 bin TL) civarında alıcı bulurken; Hadid'in giydiği deri ceket 10 bin dolara (yaklaşık 76 bin TL) satılıyor.