Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Beşiktaş, transferi bitirdi! Yıldız futbolcu ilk uçakla İstanbul’a geliyor

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, İngiliz ekibi Southampton’da forma giyen stoper Lyanco’yu kadrosuna kattı. Futbolcu yarın Türkiye’ye doğru yola çıkacak.

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Beşiktaş, transferi bitirdi! Yıldız futbolcu ilk uçakla İstanbul’a geliyor

Teknik Direktör Şenol Güneş’in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, ilk olarak Emrecan Bulut’u kadrosuna katmıştı. Leicester City’den ayrılan Nijeryalı stoper Amartey’in transferinde mutlu sona yaklaşan Beşiktaş bir transferi bitirdi.

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Beşiktaş, transferi bitirdi! Yıldız futbolcu ilk uçakla İstanbul’a geliyor - Resim : 1

ANLAŞMA SAĞLANDI

Gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Beşiktaş, İngiltere Championship ekiplerinden Southampton’da forma giyen Brezilyalı stoper Lyanco’nun transferi için İngiliz ekibi ve oyuncuyla anlaşmaya vardı.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Sercan Dikme'nin haberine Beşiktaş kiralama ve zorunlu satın alma opsiyonuyla futbolcu için 6 milyon euroyu bulan bonservis bedeli (2 milyon euro kiralama + 4 milyon euro bonservis) ödeyecek. 

 

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Beşiktaş, transferi bitirdi! Yıldız futbolcu ilk uçakla İstanbul’a geliyor - Resim : 2

TÜRKİYE'YE GELİYOR

Lyanco’nun 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı ve yarın Türkiye’ye yola çıkacağı belirtildi.

Öte yandan Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Lyanco'nun transfer edilmesini isteyerek, " Lyanco’yu alsaydık çok başka şey konuşacaktık. Lyanco’yu alabilirsen alacaksın, transfer böyle bir şey, pazarlık. Ben de yurt dışından bir oyuncu istiyorum, bedava olsa alırım. Lyanco bedava olsa hiç düşünmem" demişti. 

Transfermarkt’a göre değeri 3.5 milyon euro olarak gösterilen 26 yaşındaki futbolcu geçen sezon Southampton formasıyla çıktığı 30 maçta 1 gol attı, 2 asist yaptı.