Dünyaca ünlü starlar Barbie film müzikleri albümünde

Dünyada pembe kıtlığına neden olan yılın merakla beklenen filmi Barbie'nin film müzikleri ''Barbie The Albüm'' adıyla yayımlandı. Albümde dünyaca ünlü starlar yer alıyor.

Dünyaca ünlü starlar Barbie film müzikleri albümünde

Yılın merakla beklenen filmlerinden "Barbie" geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu film, gişede büyük bir başarıya imza attı. Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı film, dünya çapında 337 milyon dolar hasılata ulaştı. Beklentileri aşan film, 2023 yılının en iyi açılışını yapan film oldu.

Filmin kendisi kadar müzikleri de ilgi odağı oldu. Filmin müziklerinden oluşan ''Barbie The Albüm'' de Atlantic Records etiketiyle yayımlandı. 

ALBÜM STAR İSİMLERLE DOLU

Bruno Mars, Miley Cyrus gibi isimlerin ve pek çok başarılı prodüksiyonun süpervizörü olan Mark Ronson yönetiminde hazırlanan albümde Dua Lipa'nın ''Dance The Night'', Nicki Minaj, Ice Spice & Aqua'nın ''Barbie World'', KAROL G'den ''Watati'' ve Charli XCX'in ''Speed Drive'' gibi şarkıları yer aldı.

Albümün sürpriz isimleri ise Billie Eilish ve Sam Smith oldu.

Albümde yer alan dünyaca bilinen star isimler ise şu şekilde; Lizzo, Dua Lipa, Nicki Minaj, Ica Spice, Charli XCX, Karol G, Aldo Ranks, Billie Eilish, Tame Impala, Ryan Gosling, Dominic Fike, HAIM, Sam Smith, Yhe Kid Laroi, Khalid, Pink Pantheress, GAYLE, Ava MAx, FIFTY FIFTY, Kaliii. (NTV)