Dünyaca ünlü Türk piyanist Gülsin Onay’dan piyano çalan kurye ile ilgili açıklama!

Motor kurye olarak çalışan 19 yaşındaki Muharrem Can İncir’in piyano çaldığı video geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem olmuştu. O anların çok sayıda paylaşım almasının ardından dün dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın davetiyle sahneye çıkan İncir'le ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gülsin Onay, ilk derslerini yaptıklarını ve Muharrem Can'ın çok yetenekli olduğunu dile getirdi.

Dünyaca ünlü Türk piyanist Gülsin Onay’dan piyano çalan kurye ile ilgili açıklama!

Muharrem Can İncir’in  Gülsin Onay’ın sahnesinde yer almasının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Onay dün gerçekleşen konserin ardından “Sevgili Can İncir davetim üzerine konserime geldi ve öncesinde biraz çalıştık, yarın da devam edeceğiz. Çok mutlu oldum, başarılar diliyorum yetenekli ve hevesli gencimize” ifadelerini kullanmıştı. Gülsin Onay bugün ilk derslerini yaptıklarını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

 Dünyaca ünlü Türk piyanist Gülsin Onay’dan piyano çalan kurye ile ilgili açıklama! - Resim : 1

“ÇOK YETENEKLİ, BÜYÜK PİYANO AŞIĞI”

Ünlü piyanist sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 19 yaşında ki İncir için şu ifadeleri kullandı: “Can ile ilk dersimizi yaptık.. Çok yetenekli, büyük bir piyano aşığı.. Akıllı ve müzik algısı çok iyi.. Çok mutlu oldum, yolu açık olsun.”