Dünyada bir ilk… Kulüp resmî açıklamayla duyurdu: Futbolcular, taraftarlara para ödeyecek!

İngiltere Ligi’nde Newcastle United’a 6-1 yenilen Tottenham Hotspur Kulübü çarpıcı bir karar aldı. Futbolcular, Newcastle United maçını izleyen taraftarların bilet paralarını, geri ödeyeceklerini açıkladı.

Dünyada bir ilk… Kulüp resmî açıklamayla duyurdu: Futbolcular, taraftarlara para ödeyecek!

İngiltere Premier Lig’in 32.haftası dünyada konuşulan bir maça sahne oldu. Newcastle United evinde konuk ettiği Tottenham Hotspur’u ilk yarısı 5-0 biten maçta 6-1 mağlup etti. Şok edici yenilgi sonrası çokça eleştirilen Tottenham Hotspur takımı, flaş bir adım attı.

Dünyada bir ilk… Kulüp resmî açıklamayla duyurdu: Futbolcular, taraftarlara para ödeyecek! - Resim : 1

BİLET PARALARI GERİ ÖDENECEK

Futbolcular kulübün resmi Twitter hesabından ortak basın açıklaması yaparak maça gelen taraftarların bilet paralarının geri ödeneceğini açıkladı.

Dünyada bir ilk… Kulüp resmî açıklamayla duyurdu: Futbolcular, taraftarlara para ödeyecek! - Resim : 2

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ekip olarak hayal kırıklığınızı, öfkenizi anlıyoruz. Yeterince iyi değildi. Böyle durumlarda kelimelerin yetersiz kaldığını biliyoruz ama inanın böyle bir kayıp acı veriyor. Desteğiniz için minnettarız, evde ve deplasmanda ve bunu göz önünde bulundurarak, taraftarların St James' Park maç biletlerinin bedelini geri ödemek istiyoruz. Bunun pazar günü olanları değiştirmediğini biliyoruz ve bir kez daha desteğinizin bizim için her şey demek olduğu Perşembe gecesi Manchester United karşısında işleri yoluna koymak için her şeyimizi vereceğiz. Birlikte ve sadece birlikte bir şeyler gerçekleştirebiliriz.”

Dünyada bir ilk… Kulüp resmî açıklamayla duyurdu: Futbolcular, taraftarlara para ödeyecek! - Resim : 3