Dünyada her yerde kıskançlık kıskançlıktır. Ormanın kraliçesi, kralı böyle kıskandı. Ortaya müthiş anlar çıktı

Dünyada her yerde kıskançlık kıskançlıktır, bu tür fark etmeksizin böyledir. İnsanlar gibi hayvanlar da eşlerini kıskanır ve onları yabancılarda korumak ister. Bu defa kayda alınan kıskançlık hikayesi, ormanın kralı olan aslan ve kraliçe dişi aslanın arasında oldu. Aslanın yanına yaklaşan yabancı bir dişi aslan gören kraliçe tehlikeyi sezdiği gibi eşinin yanına geldi. Onları gören ve cilve yapan dişi aslan hemen oradan uzaklaştı.

Dünyada her yerde kıskançlık kıskançlıktır. Sadece insanlar değil, hayvanlarında eşlerini kıskandığı görüntüler zaman zaman internette yayılarak büyük ilgi görüyor. O görüntülerden biri daha kayda alındıktan sonra defalarca izlendi. Bu defa başroller, ormanın kralı ve kraliçesi oldu. Yabancı bir dişi aslan, erkek aslanı uzaktan görüp yanına yaklaştı ve kendisine özgü hareketler yapmaya başladı. Ancak o anda arka tarafta onları izleyen biri vardı. O da erkek aslanın eşi olan dişi aslandı. Yabancı dişi aslanın hareketlerini görünce hemen erkeğinin yanına gelen dişi, yabancı dişinin buradan uzak durması gerektiği mesajını verdi. O anlar, izleyenleri hayran bıraktı. 

Dünyada her yerde kıskançlık kıskançlıktır. Ormanın kraliçesi, kralı böyle kıskandı. Ortaya müthiş anlar çıktı - Resim : 1