Dünyanın en korkunç hasmına bulaştı. Arkadaşını pençeleri arasına alıp uçmak istedi. Ama dostunu ölüme terk etmedi

Hasımlık konusunda dünyanın en ürkütücü hayvanlarından biri olarak bilinen firavun faresi, arkadaşını pençeleri arasına alıp uzaklaşmak isteyen kartala geçit vermedi.

Dünyanın en korkunç hasmına bulaştı. Arkadaşını pençeleri arasına alıp uçmak istedi. Ama dostunu ölüme terk etmedi

Doğada çekilen efsane fotoğraflara bir yenisi daha eklendi. Bir firavun faresi ailesi, arkadaşlarından biriyle uçup giden Afrika'nın en büyük kartalıyla havada savaşmak için ayağa kalkmak zorunda kaldı. 

PENÇELERİYLE ALIP UZAKLAŞMAK İSTEDİ 

Dev kartal, firavun faresini pençelerinin arasına alıp uzaklaşmak istedi. Fakat ne kadar güçlü olsa da karşısında avını asla bırakmamasıyla bilinen inatçı firavun faresi ailesi vardı. Kartal ve aile yerin biraz üstünde savaşmaya başladı. Kartal pençelerinin dolu olması nedeniyle sağlı sollu gelen darbeleri kaldıramadı ve firavun faresini pençeleri arasından bırakmak zorunda kaldı. Firavun fareleri de arkadaşlarını ölüme terk etmemenin mutluluğunu yaşadı. 

DÜNYADA EN BÜYÜK HASIM SAHİBİ HAYVAN

Firavun fareleri ilginç özellikleriyle tanınıyor. Firavun faresi, kuyruksürengiller familyasından Afrika dışında yaşayan bir kuyruksüren türü. Firavun faresi kuyruğu ile birlikte 1 metre boyundadır. Çok hareketlidir ve korkunç bir hasımdır. İnatçıdır ve avını asla elinden bırakmaz.

İşte o mükemmel fotoğraf: 

Dünyanın en korkunç hasmına bulaştı. Arkadaşını pençeleri arasına alıp uçmak istedi. Ama dostunu ölüme terk etmedi - Resim : 1