Dünyanın en nadir karşılaşmalarından biri kamerada... Caddenin ortasına koşarak geldi, devasa yaratık otomobilin üzerinden atladıktan sonra yere çakıldı

Dünyanın en nadir karşılaşmalarından biri kameralara yansıdıktan sonra izleyenlerin yüreği hopladı. Sağa tarafa girmek için köşeyi dönen bir otomobil, karşısına aniden çıkan geyiği görünce şaşkına döndü. Otomobil sürücüsü geyiğe çarpmamak için manevra yaptı, geyik ise aracın üzerinden zıplayarak koşmaya devam etti ve neyse ki zarar görmeden oradan uzaklaştı. Görüntüler, kısa sürede internette viral oldu.

Dünyanın en nadir karşılaşmalarından birinin yaşandığı bölgede, çok sayıda geyiğin yaşadığı biliniyor, ancak bu karşılaşmanın görüntüleri izleyen herkesin ağzını açık bıraktı. Geyik popülasyonu fazla olsa da, insanların yaşadığı bölgelerde geyik görmek her zaman rastlanılan bir durum değil. 

Dünyanın en nadir karşılaşmalarından biri kamerada... Caddenin ortasına koşarak geldi, devasa yaratık otomobilin üzerinden atladıktan sonra yere çakıldı - Resim : 1

OTOMOBİLİN ÜZERİNDEN ATLADI

Görüntülerde sağ tarafa dönen bir otomobilin üzerine doğru koşan geyiği fark edince manevra yaptığı ve geyiğin otomobilin üzerinden atlayarak koşmaya devam ettiği görüldü. Geyik sürücüler için büyük bir sorun olabilir. O kadar büyükler ki, ağırlıkları 680 kilogram kadar ulaşabiliyor ve bir araca gerçekten zarar verebilecekleri söyleniyor. Çok uzun durdukları için çoğu araç sağ bacaklarından çarparak ön camın üzerine (veya içinden) inmelerine neden olabileceği konusunda uyarı yapılıyor.