Dursun Özbek’ten Murat Sancak’a Icardi tepkisi! “Bizi başka kulüplerle karıştırmasınlar. Murat Sancak'a ne Icardi'den”

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı takımın bonservisini almak istediği Mauro Icardi hakkında konuştu. Özbek, “Taraftar şuna inansın; biz Icardi'yi transfer etmek için işi bu kadar kapalı tutuyoruz. Erden büyük çaba sarf ediyor” dedi. Özbek, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sancak’ın Icardi’nin maaşına ilişkin yaptığı açıklamaya da tepki gösterdi.

Dursun Özbek’ten Murat Sancak’a Icardi tepkisi! “Bizi başka kulüplerle karıştırmasınlar. Murat Sancak'a ne Icardi'den”

Galatasaray’ın Fransız ekibi PSG’den kadrosuna kattığı Mauro Icardi gösterdiği performansla sarı kırmızılı takımın kazandığı şampiyonlukta büyük katkı sağladı. Sarı kırmızılılar futbolcunun bonservisini almak için çaba gösterirken Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek bu konuda açıklamalarda bulundu.

"TRANSFER BAŞARISI"

Dursun Özbek, “Mauro Icardi, bir transfer başarısı. Düşünün ki, Icardi'nin yıllık maaşı 750 bin euro. Icardi, 8 milyon euro'ya oynadı ama Galatasaray'ın payı 750 bin euro'ydu. Bir transfer başarısı. Uyumu da çok iyi oldu, çok yakıştı” dedi.

Dursun Özbek’ten Murat Sancak’a Icardi tepkisi! “Bizi başka kulüplerle karıştırmasınlar. Murat Sancak'a ne Icardi'den” - Resim : 1
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek

 

Icardi’nin transfer süreci için konuşan Özbek, “Kısmen tereddüt vardı. PSG'den çıkıp geliyor. Orada üst düzey oyuncular var. Oradaki başarı çizgisi farklı, Galatasaray'a gelince farklı bir takım ve ülke. Icardi, kısa sürede bu görüşümüzü ortadan kaldırdı. Efendiliği, beyefendiliği, hatırşinas olması çok önemli. Son derece kibar, yeri gelince sert. Soyunma odasında falan son derece aktif bir oyuncumuz. Galatasaray'a bu sezon çok yakıştı. İnşallah önümüzdeki sezon Icardi'nin transferi için çok çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

ICARDI'NİN TRANSFERİ NE DURUMDA?

Icardi’nin transfer edilmesi için sürdürülen çalışmalara değinen Özbek şunları kaydetti:

"Taraftar şuna inansın; biz Icardi'yi transfer etmek için işi bu kadar kapalı tutuyoruz. Taraftar, genel kurul, ben istiyorum, torunlar istiyor. Erden büyük çaba sarf ediyor. Bunun olması için çok konuya giremiyorum. Icardi transferini yapmak için 3 sponsorla görüştüm. Olma aşamasında. Destek istiyoruz, onlar da verebileceklerini söylediler."

Dursun Özbek’ten Murat Sancak’a Icardi tepkisi! “Bizi başka kulüplerle karıştırmasınlar. Murat Sancak'a ne Icardi'den” - Resim : 2

ICARDI'NİN MAAŞI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Icardi transferi hakkında söylediği sözlere tepki gösteren Özbek "Galatasaray şeffaf bir kulüp. Murat'ın bu sözlerini yadırgadım. Çok yadırgadım. Ben bir şey söylüyorum, oradan farklı bir şey söylüyor. Bence hoş bir söylem değil, hoş değil. Yarın kulübe gelsin ben ona göstereyim Icardi kaça oynuyor, kaça oynamıyor. Bizi başka kulüplerle karıştırmasınlar. Murat Sancak'a ne Icardi'den! Ben taraftarıma sesleniyorum. O benim taraftarım değil." şeklinde konuştu.

Dursun Özbek’ten Murat Sancak’a Icardi tepkisi! “Bizi başka kulüplerle karıştırmasınlar. Murat Sancak'a ne Icardi'den” - Resim : 3
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak

 

NE OLMUŞTU?

Murat Sancak katıldığı bir programda Icardi’nin Galatasaray’dan 750 bin euro maaş almasına ilişkin olarak, "Onu çocuklara anlatsınlar, öyle para yok. Onu geç, onun ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Onun ne olduğunu açıklamayayım, zor durumda kalmasınlar. 1 milyon 750, 2 milyon 750 bin de verirdim ben kiralama parası. O kadar değil" demişti.