Dursun Özbek’ten önemli açıklamalar: “Galatasaray'ın başarılı yürüyüşüne, çelme takmak isteyen bir sürü mihrak var”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu’nun Şubat ayı Olağanüstü Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Galatasaray'a açılan 8-9 cephe var. Arkadaşlarımla birlikte büyük bir mücadele veriyoruz. Galatasaray'ın bu başarılı yürüyüşüne, çelme takmak isteyen, engellemek isteyen bir sürü mihrak var. Her zaman bunu kullanıyorlar. Bir arada sırt sırta olmamızın büyük önemi var” dedi.

Dursun Özbek’ten önemli açıklamalar: “Galatasaray'ın başarılı yürüyüşüne, çelme takmak isteyen bir sürü mihrak var”

Galatasaray Kulübü, Divan Kurulu’nun Şubat ayı Olağanüstü Toplantısı, bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıda kürsüye çıkan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek gündeme ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi.

Dursun Özbek, Galatasaray’ın mali durumu hakkında bilgi vererek, “200 küsür milyon faiz öderken, faiz oranları yaklaşık %12'lerde seyrederken, bu faiz rakamlarını ödedik. 1 Haziran - 30 Kasım dönemine baktığımız zaman faiz oranı %35'lerde seyrederken, 540 Milyon TL civarı faiz ödedik. Daha bunun hızı kesilmedi. Bugün faiz oranı %45'lerde. Faiz, Galatasaray'ın kanayan bir yarası. Sportif faaliyetlerde Galatasaray don derece başarılı. Galatasaray bu faiz yükünden kurtulsaydı, çok güzel bir karlılık vardı” dedi.

Dursun Özbek’ten önemli açıklamalar: “Galatasaray'ın başarılı yürüyüşüne, çelme takmak isteyen bir sürü mihrak var” - Resim : 1

"KISA SÜREDE GALATASARAY'I FAİZ SARMALINDAN ÇIKARACAĞIZ"

Özbek sözlerine şöyle devam etti:

"İlk günden beri bu faiz sarmalından çıkmamız gerektiğini söyledik. Çalışmalarımız üst seviyede devam ediyor. Yapılandırmadan olan borcumuzu ödeyerek, kısa sürede Galatasaray'ı bu faiz sarmalından çıkaracağız. Bu süreçte bizim yanımızda durdunuz. Genel kurul üyelerine, taraftarlara büyük bir teşekkür gönderiyorum."

Dursun Özbek’ten önemli açıklamalar: “Galatasaray'ın başarılı yürüyüşüne, çelme takmak isteyen bir sürü mihrak var” - Resim : 2

"GALATASARAY'A AÇILAN 8-9 CEPHE VAR"

Galatasaray’ın çok önemli bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Özbek, “Galatasaray için çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Galatasaray'a açılan 8-9 cephe var. Arkadaşlarımla birlikte büyük bir mücadele veriyoruz. Her zamankinden daha fazla desteğinize ihtiyacımız var. Arkamızda durun. Bunu sizlerden rica ediyorum. Galatasaray'ın bu başarılı yürüyüşüne, çelme takmak isteyen, engellemek isteyen bir sürü mihrak var. Her zaman bunu kullanıyorlar. Bir arada sırt sırta olmamızın büyük önemi var” ifadelerini kullandı.