Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon. İstanbul'a yok ama size var geliyor

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, Orta ve Batı Karadeniz'de bulunan illerimiz Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon'a yönelik flaş bir uyarı yaptı. İstanbul'da etkili olmayacak ancak bu illerimizde etkisini göstermesi bekleniyor.

Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon. İstanbul'a yok ama size var geliyor

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından Türkiye'nin çeşitli bölgelerine yönelik tek tek uyarılarda bulundu. Şen, İstanbul'daki kar ihtimalinden, Karadeniz bölgesinde beklenen hava durumuna kadar vatandaşlarımıza önemli bilgiler aktardı. 

Şen, Orta ve Batı Karadeniz'de bulunan illerimiz Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon'a yönelik flaş bir uyarı yaptı. İstanbul'da etkili olmayacak ancak bu illerimizde etkisini göstermesi bekleniyor.

"KARADENİZ BÖLGESİNDE KAR BEKLENİYOR" 

Orhan Şen, bu illerimize yönelik uyarısında şu ifadelere yer verdi:

"Hafta sonu cumartesiden itibaren rüzgar kuzeye dönecek ve sıcaklıkl 7-8 derece düşecek Trakya Marmaranın güney ve doğusu,batı ve orta karadeniz, iç anadolunun kuzeyi Kar alacak İstanbulda Kar yok ama kuvvetli yağmur olacak su baskınları yapabilir. Bugün 15 yarın 17 haftasonu 8 C"