Düzce'de daha haftası olmadan ikinci meydana geldi, hayatı felç etti

Düzce’de geçtiğimiz hafta meydana gelen toprak kaymasının ardından daha haftası olmadan ikinci bir heyelan daha yaşandı. Beyköy beldesinde Çınardüzü köyü yolunda yeniden meydana gelen heyelan sonrasında elektrik direkleri zarar gördü. Köylüler, ola inen ağaçları kışlık odun yapmak için topladı. İlk heyelanından ardından başlanan yol açma çalışmaları, ikinci heyelan olunca durduruldu.

Düzce'de daha haftası olmadan ikinci meydana geldi, hayatı felç etti

Kentte geçen hafta çarşamba günü etkili olan kar yağışı ve ardından devam eden yağmur nedeniyle Beyköy beldesi Çınardüzü köyü yolunda heyelan meydana geldi.

Düzce'de daha haftası olmadan ikinci meydana geldi, hayatı felç etti - Resim : 1

ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ

Bölgeye giden İl Özel İdaresi ekipleri yaptıkları incelemede aynı alanda ikinci bir heyelan olabileceği ihtimaline karşın yol açma çalışması yapmayarak, Uğur Suyu kenarında alternatif yol oluşturdu. Dün gece bölgede ikinci bir heyelan oldu. Samandere Tabiat Parkı'nın bulunduğu Samandere köyüyle birlikte, 8 köye ulaşım alternatif yoldan sağlanırken, ekipler heyelanın devam etmesi riskine karşı bölgede çalışmalara ara verdi.

Düzce'de daha haftası olmadan ikinci meydana geldi, hayatı felç etti - Resim : 2

ELEKTRİK DİREKLERİ ZARAR GÖRDÜ

Öte yandan bölgede oturan köylüler ise heyelan nedeniyle yola inen ağaçları kışlık odun yapmak için topladı. Bölgede elektrik direkleri de zarar gördü.