Düzcelilere önemli uyarı! Onları çöpe atmayın

Düzce'de yaşayan vatandaşlara yetkililer tarafından önemli bir uyarı yapıldı. Vatandaşların söz konusu maddeyi çöpe atmaması istendi.

Düzcelilere önemli uyarı! Onları çöpe atmayın

Düzce'de ikamet eden vatandaşlara önemli bir konu hakkında uyarıda bulunuldu. 

MOLOZLARI TOPLUYORLAR

Temizlik İşleri Müdürlüğü, günlük gerçekleştirilen çöp toplama hizmetinin yanında moloz ve tadilat atıkları hizmetinin de aksamadan verilmesi noktasında çalışma gerçekleştiriyor.

Bu noktada şehrin her alanında 7/24 esasına göre hizmet üreten müdürlük, mevcut çöp toplamasının yanı sıra moloz ve tadilat atıklarının da içeriği gereği ayrı şekilde toplandığını hatırlattı. Müdürlük, her iki hizmetinde sağlıklı şekilde işlerliğinin sağlanabilmesi açısından vatandaşlara uyarılarda bulundu.

ÇÖPLERE ATMAYIN

Cüruf, moloz ve tadilat atıkları toplama işinin çevre ve görüntü kirliliğine mahal vermeden düzenli olarak yürütülebilmesi, yol ve kaldırımlarda uzun süre yer işgal etmemeleri adına atık sahiplerinin bu atıkları çöp konteynerleri içine atmamaları konusunda uyaran müdürlük, söz konusu atıkların ayrı olarak çuvallanması gerektiğini, ayrıca, çöp konteynerleri yanına çıkarmadan önce ise 153 Beyaz Masa Hattına bilgi vermelerinin gerektiğini belirtti.