Ebru Gündeş sahnede gözyaşlarını tutamadı! Konsere ara vermek zorunda kaldı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş annesini kaybettikten sonra ilk kez konser verdi. Konser sonrasında epey duygulanan Gündeş, gözyaşlarını tutamadı.

Ebru Gündeş sahnede gözyaşlarını tutamadı! Konsere ara vermek zorunda kaldı

Şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz temmuz ayında annesinin ölüm haberiyle sarsılmıştı. Bir süre konserlere aran veren Ebru Gündeş, önceki akşam Antalya’da bulunan bir otelde sahne aldı. Dillere pelesenk olan şarkılarını seslendiren Ebru Gündeş, konserin ilerleyen dakikalarında duygusal anlar yaşadı. Gündeş gözyaşlarına hakim olamayınca sahneye kısa bir ara verdi. 

Annesinin cenazesinde gözyaşlarına boğulmuştu

Ebru Gündeş'in annesi Müjdan Bilgin, 24 Temmuz'da 73 yaşında hayatını kaybetti. Şarkıcı, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan annesinin cenazesinde gözyaşlarına boğuldu.

"Keşke yanımda olsaydın"

Yaşadığı büyük acının ardından dün akşam Belek'teki bir otelde konser veren şarkıcı, sahnede zor anlar yaşadı. Annesinin vefatının ardından ilk kez sahneye çıkan Ebru Gündeş, peş peşe sevilen şarkılarını okudu.Büyük bir acı yaşayan sanatçı, şarkı söylerken, "Keşke yanımda olsaydın canım, öyle özledim ki" sözlerinde gözyaşlarına hakim olamadı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Türkiye'nin Yeni Yüz'ü (@tv.100)'in paylaştığı bir gönderi