Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın tatili neden Kerem Bürsin ile Hande Erçel çiftiyle karşılaştırıldı?

Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın Maldivler tatili neden yakın zamanda adaya giden Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin tatiliyle karşılaştırıldı?  

Hercai dizisindeki performansıyla adını aranılan başrol oyuncuları arasına yazdırmayı başaran Ebru Şahin’e şu günlerde dev prodüksiyonlu dizilerden teklif yağıyor. Geçen yaz Alaçatı tatili sırasında yakınlaştığı ünlü basketbolcu Cedi Osman’la ilişkisi doludizgin süren Ebru Şahin, yeni proje seçimi öncesi Maldivlerde tatil yapıyor.

Sevgilisinin beğeni yağmuruna tutulan bikinili pozlarının altına “Şey mi dostum” esprisini yazan Cedi Osman her fırsatta aşkını ilan etmeyi de ihmal etmiyor. Ünlü basketçi sevgilisine doğum gününde 4 günlük Maldiv tatili hediye etti. Cedi Osman ayrıca Şahin’in 18 Mayıs’taki 27. doğum gününde paylaştığı aşk karelerinin altına şu romantik mesajı yazdı:

“Ben şu anda ne yazarsam yazayım yetmeyecek, çünkü seni anlatamam, kelimeler yetmez ama şunu söyleyebilirim; Sen hep gül olur mu? İyi ki doğdun güzel suratlım... seni seviyorum”

Ebru Şahin de sevgilisine kalp emojisiyle “Benim” cevabını verdi.

Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın Maldivler tatili, yakın zamanda adaya giden Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftini akıllara getirdi. Erçel ve Bürsin’in reklam karşılığı bedava tatil yaparken Cedi Osman’ın doğum gününde sevgilisine tatil hediye etmesi sosyal medyanın diline düştü.