Ebru Şallı gözyaşları içinde anne kuşun videosunu izledi

Ebru Şallı, sosyal medya hesabında yavrusunu besleyen bir anne kuşun videosunu yayınladı.

9 yaşında vefat eden oğlunun yasını tutan Ebru Şallı, bayramı gözyaşları içinde geçirdi. Ünlü manken sokağa çıkma yasağının uygulandığı Ramazan Bayramı’nda oğlu Pars’ın Kilyos’taki mezarını ziyaret edebilmek için özel izin aldı.

Ebru Şallı, Kilyos Mezarlığı’na gitmeden önce sabah saatlerinde minik Pars’ın mezarında temizlik yapıldı. Görevliler Ebru Şallı’nın bir kısmını evinden getirip ektiği çiçekleri özenle suladı.

Öğlen saatlerinde mezarlığa gelen ve görüntülenmek istemeyen Şallı, uzun uzun dua edip gözyaşı döktü. Ünlü model, mezarlıktan melek bahçesi etiketiyle yaptığı paylaşımın altına da “Sevdiklerinizi sevgiyle kucaklayıp sarılabileceğiniz mutlu bayramlarınız olsun her zaman… Melek bahçemden de mutlu bayramlar” yazdı.

Ebru Şallı, ertesi gün de oğlu Pars’ın vefatının 40. günü nedeniyle dua okuttu. Şallı, evine az sayıda yakınını çağırdı.

Ünlü mankenin İspanya’da tenis okuluna giden 16 yaşındaki oğlu Beren Tan, korona virüs nedeniyle Türkiye’de kaldı. Şallı’nın bu zor günlerinde en çok oğlundan destek aldığı öğrenildi. Ebru Şallı’nın oğlu ve eşi Uğur Akkuş’la beraber bir süre İstanbul’dan uzaklaşmayı düşündüğü öğrenildi.

Öte yandan Ebru Şallı yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da yürekleri yakmaya devam ediyor. Ünlü manken daha önce bir anne kedinin hasta olan yavrusunu hastaneye getirdiği fotoğrafları “Anne kedi bir ömür de yaşardı hastanede” notuyla yayınlamıştı.

Şallı, son olarak yavrusunu besleyen bir anne kuşun videosunu yayınladı. Ünlü modelin paylaşımı izleyenleri duygulandırdı.