Ebru Yaşar, yeni şarkısını hangi başarılı isimden aldığını açıkladı!

İkiz çocukları Ebru Su ve Hasan Poyraz’ın 3. yaş günlerini kutlayan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, merakla beklenen yeni şarkısını hangi başarılı isimden aldığını açıkladı.

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar ile Necat Gülseven, ikiz çocukları Ebru Su ve Hasan Poyraz’ın 3.yaş günlerini kutladı. Gülseven çifti, Ortaköy’de bir çocuk parti evinin oyun okulunda eğlenceli bir doğum günü partisi düzenledi.

Partide Gülseven çiftinin ikiz çocukları Ebru Su ve Hasan Poyraz’ın neşeli halleri kameralara yansıdı. Keyifli geçen parti sonunda Ebru Su ve Hasan Poyraz, çizgi film maskotları eşliğinde pastayı üfledi.

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, parti sonunda soruları yanıtladı. Yaşar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü çocuklarına adadığını söyledi. Ebru Yaşar, çocuklarına her şeyden önce sevgi vermeye çalıştığını anlattı. Ünlü sanatçı, ikiz çocuk sahibi olmanın da şans olduğunu ifade etti. Çocuklarının eğitimine büyük önem veren Yaşar, “Doğduklarından beri İngilizceye hakimler” dedi.

Son olarak “Alev Alev” şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkan Ebru Yaşar, yeni şarkısının yakında piyasaya çıkacağının müjdesini verdi. Ünlü sanatçı, yeni şarkısını son yıllarda müzik dünyasına damgasını vuran Bilal Sonses’ten aldığını açıkladı.

20 yıldır zirvede olan Ebru Yaşar, “Her zaman en büyük isteğim şarkılarımın gönüllere dokunması” dedi.