Ebru Yaşar'dan Lady Gaga yorumu

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Maslak'ta sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, dünyaca ünlü Amerikalı popstar Lady Gaga'nın paylaştığı bir fotoğrafın sosyal medyada kendisine benzetilmesiyle ilgili yorumda bulundu.

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Maslak'ta sevenleriyle buluştu. Rezervasyonların günler öncesinden kapandığı mekanda yoğun istek üzerine ek masalar konulurken girişte uzun kuyruklar oluştu. Konserinde siyah taşlı bir kıyafet tercih eden Yaşar, yine unutulmaz bir müzik akşamına imza attı. Ünlü sanatçı zaman zaman sevenleriyle sohbet de etti.

Ebru Yaşar, sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü sanatçı şıklığı ve güzelliğiyle yine göz kamaştırdı.

Yaşar, yoğun bir konser maratonuna girdiğini ifade etti. İki çocuk annesi olan Ebru Yaşar, iş dışında kalan tüm zamanını ailesine ayırmaya özen gösterdiğinin vurguladı.

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde dinlenme rekorları kıran son albümü 'Gel de Sevme'de yer alan "İğne İplik" şarkısına klip çekeceğini açıklamıştı.

Geçen hafta dünyaca ünlü Amerikalı popstar Lady Gaga'nın paylaştığı bir fotoğraf Yaşar'a çok benzetilmiş, sosyal medyada birçok kişi "Lady Gaga neden Ebru Yaşar'ın fotoğrafını paylaşmış" yorumunu yapmıştı. 

Ünlü sanatçı "Bir espri yapmışlar, benzetmişler" yanıtını verdi.