Ebru Yaşar'dan yeni şarkı müjdesi

Başarılı şarkıcı Ebru Yaşar, Mustafa Ceceli ile hangi şarkıya imza atmaya hazırlanıyor? Ebru Yaşar yeni şarkı müjdesini tv100 ekranlarında verdi.

Ebru Yaşar, eşi Show Radyo, Radyo Viva ile tv100'ün içinde bulunduğu 3N Medya Grubun sahibi Necat Gülseven, Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti ile akşam yemeğinde buluştu.

Gecenin sonunda Ebru Yaşar, o gün çok yoğun çalıştıklarını belirterek "Sabahın 9'unda uyanıp 11-12'de stüdyoya girip çalışan Türkiye'de 2-3 kişi falan vardır. Biri Mustafa, biri ben illa ki biri daha vardır. Bugün yine 12'de işimizi bitirdik. Akşam da yemeğe geldik. Dostum sağolsun, yine bir şarkımı aranje etti" diye konuştu.

Ebru Yaşar, merakla beklenen şarkısının ne tür bir şarkı olacağı ile ilgili soruyu ise şöyle yanıtladı: 

"Şarkının ismini ve kime ait olduğunu söylemiyoruz. Sürpriz bir şarkı. Ben Mustafa'ya götürdüğümde çok şaşırdı. 'Nasıl yani? Bu şarkıyı nasıl düşündün ve bu şarkı nasıl oldu?' dedi. Ama Mustafa bu şarkıya göre öyle bir aranje yaptı ki, 'Nasıl şarkıyı bu hale getirdin'  diye ben de şaşırdım."  

Mustafa Ceceli ise, "Aranjmanlarda farklı şeyler deniyoruz ama Ebru Yaşar'ın sesi yorumu yeter. Altına gitar bile çalsak yeter. Çok güzel bir şarkı oldu. Daha önce yaptığımız 'Ben ne yangınlar gördüm' şarkısı vardı ve bence bu, o şarkının üstüne çıkacak" yorumunu yaptı.