Ece Erken eşi öldükten hemen sonra hayat sigortasına mı başvurdu?

Ece Erken yayınladığı tatil pozlarının altına “Ne çabuk kendine geldin, hani ilaçla yaşıyordun? Timsah gözyaşların bitti galiba... “ yazan takipçisine ne tepki verdi?

7 aylık eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu ocak ayında silahlı saldırı nedeniyle kaybeden Ece Erken, eski kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun Whatsapp mesajlarını ifşa etmiş ve tehdit edildiği öne sürmüştü. Eşinin ailesinin miras derdine düştüğünü iddia eden ünlü sunucu “500 bin vereyim de susun. Şafak’a bir dua edin” paylaşımını yapmıştı. Sosyal medya sayfasından “Mahmutyazıcıoğlu” soyadını da silen Ece Erken "Eşimin ailesiyle mücadele etmekten kafamı koyup tam ağlayamadım” diyerek isyan etmişti.

Geçen aylarda Avukatı aracılığıyla eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun mirasını reddettiğini de açıklayan Ece Erken, hafta başı Etiler’deki bir teknoloji mağazasında görüntülendi. Görevlilerden telefonlarla ilgili bilgi alan sunucu, bu sırada çekim yapan muhabirlere el salladı. Ece erken “Kendinizi güvende hissediyor musunuz?” Sorusuna yanıt verdi. Ünlü sunucu hafta sonu ise Bodrum Yalıkavak’ta kameralara takıldı. Ece Erken’in yanında geçmişte beraber magazin programı sunduğu Bircan Bali de vardı. Erken daha sonra şezlonguna uzanıp güneş keyfi yaptı. Yeni aldığı telefonunu arkadaşlarına gösteren ünlü sunucunun neşeli hali dikkat çekti. 

Oğlu Eymen’le tatil pozlarını sık sık sosyal medyadan yayınlayan Ece Erken bir takipçisinin attığı “Ne çabuk kendine geldin, hani ilaçla yaşıyordun? Timsah gözyaşların bitti galiba... “ mesajına “Ne istiyorsunuz? Mesela öleyim mi? Evladım her gün mutsuz mu görsün? Başınıza gelir yapmayın” yanıtını vermişti.

Öte yandan Ece Erken ile eşinin ailesi arasındaki kavga iyice büyüdü. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Ece Erken’in uğruna boşandığı 2 kızının annesi Benan Kocadereli’nin ünlü sunucunun iddialarına karşı yaptığı “Mal kaçırma yok” açıklaması ortalığı karıştırdı. Ece Erken aileyi üstü kapalı olarak reddi miras kararını geri çekmekle tehdit etti ve şu yazıyı paylaştı:

“Adımı anmaya devam ederseniz reddi mirasımı geri çekip mallara şerh koydurup bütün yaptığınız kanunsuz, hukuk dışı işlemlerinize itirazı basacağım. Ne evlerden, ne teknelerden kira almaya devam edebileceksiniz. Sattığınız mal ve arabaların da satışını iptal ettirip eşimden bana ne kalırsa şehit kız çocuklarını okutan bir derneğe bağışlayacağım. Bence susun ama siz bilirsiniz. Benim değil, sizin önceliğiniz belli...”

Ayrıca Ece Erken’in eşi öldürüldükten kısa süre sonra hayat sigortasından para almak için başvuru yaptığı gündeme geldi. Ünlü sunucu ise 11 Şubat’ta Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan başvurunun kendisine ait olmadığını ve avukatının imzasının da taklit edildiğini öne sürdü.