Ece Erken "arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşıyor" iddialarına cevap verdi

Ece Erken, dün öldürülen eşinin mahkemesinde, sanıkların ifadesini dinlerken bayılmıştı. Bugün çıkan haberde Ece Erken'in yeni bir aşka yelken açtığı hatta arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü sunucudan cevap geldi.

Ece Erken "arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşıyor" iddialarına cevap verdi

Ünlü sunucu Ece Erken, dün öldürülen eşinin davasıyla gündeme gelmişti. Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katillerinin ifadelerini dinlemeye giden Erken mahkeme salonunda bayıldı. Bugün ise Ece Erken hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Erken, yakın arkadaşının aşkıyla birlikte olduğu iddia edildi. Erken'den cevap gecikmedi. 

Arkadaşının aşkıyla olduğu iddia edilmişti

İddiaya göre, Ece Erken'in, zorlu sürecinde yanından ayrılmayan yakın dostu Sezer Çakır ile Hayrettin Coşkun yüzünden aralarının açıldığı söylenmişti. Ünlü iş insanı, Çakır ile yakınlaşırken, Erken ile tanışıp ona ilgi göstermeye başladı söylentileri çıktı. Bunun üzerine Çakır'ın Erken ile dostluğunu bitirdiği iddialar arasında yer almıştı.

Ece Erken resmen ateş püskürdü

Ece Erken bu iddiaları ortaya atan gazete ve muhabire ateş püskürdü. İddiaları yalanlayan Erken, haberi yayanları önce Allah'a havale etti sonra mahkemeye vereceğini söyledi. 

İşte Ece Erken'in o açıklamaları: 

 

Ece Erken "arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşıyor" iddialarına cevap verdi - Resim : 1

 

Ece Erken "arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşıyor" iddialarına cevap verdi - Resim : 2

Ece Erken "arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşıyor" iddialarına cevap verdi - Resim : 3