Ece Üner, tv100 canlı yayınında gözyaşlarına boğuldu! Kelimeler boğazında düğümlendi! “Onların hatrına dönüyor dünya”

tv100, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ilk gününden bu yana bölgeden canlı yayınlarına devam ediyor. tv100 muhabiri Esma Murat, Adıyaman’da bulunan çadırkentteki son durumu aktardı. Deprem bölgesinde Elifnur isimli bir kız çocuğunun Esma Murat’ın saçını sevip okşaması duygu dolu anlar yaşattı. Ece Üner, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Kahramanmaraş ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde 10 ili etkileyen büyük depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Bölgedeki vatandaşlarımız ve çocuklar için AFAD tarafından çadır kentler kuruldu. Binlerce kişinin misafir edildiği kentte depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

Bölgeye ise kentinden birçok noktasından yardımlar gitmeye devam ediyor.  tv100 ekipleri deprem bölgesinden canlı yayınlarına devam ediyor.

ECE ÜNER DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

tv100 muhabiri Esma Murat, Adıyaman’da bulunan çadırkentteki son durumu aktardı. Deprem bölgesinde Elifnur isimli bir kız çocuğunun Esma Murat’ın saçını sevip okşaması duygu dolu anlar yaşattı.

“ONLARIN HATRINA DÖNÜYOR DÜNYA”

O anlara şahit olan Ece Üner, duygularına hâkim olamayarak, “İlk defa gülümseyebildim. Yani çocuklardan öğreneceğimiz ne kadar çok şey var. Oynamak için Esma’nın saçını bile oynamaya vesile ettiler. Esma’nın güzel saçlarıyla oynadılar az önce. Hayata bağlanmak için o saç telini kullandılar yani çok şey öğrenmemiz lazım. Sebepsiz yere mutlu olmayı; oyun vasıtasıyla hayatla bağ kurmayı… Onların hatrına dönüyor dünya. İlk defa gülümsedim, vesile olduğun için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

tv100 canlı yayınında doktor olmak istediğini belirten Elifnur, günlerinin nasıl geçtiğini aktardı.